Aspirator fara sac Star-Light ACVS-720S, Multi-cyclonic, 2 l, Tub telescopic, 700 W, Putere variabila, Filtru HEPA, Argintiu/Verde este un produs de calitate de foarte mare ajutor in casa.

Aspiratorul este fabricat din materiale de calitate, foarte durabile ce vor prelugi viata aspiratorului. Aspiratorul are un design elegant de utima generatie, un motor foarte puternic si foarte silentios.

Acesta este dotat cu 700W si o putere de aspirare de 170W, piratorul va aspira fara probleme in cele mai inaccesibile locuri lasand suprafata super curata, acesta va aspira si utima scama ramasa in urma.

Aspiratorul este dotat cu un filtru foarte performant, acesta are avantajul de a putea capta si retine impuritati microscopice de tipul acarienilor sau a mucegaiului, protejandu-ne astfel sanatatea si motorul aspiratorului.

Avantajul acestui aspirator fara sac este ca se curata foarte usor si poti vedea prinperetii recipientului care sunt transparenti cat de mult praf s-a adunat in interiorul aspiratorului.

Aspiratorul dispune de un snur de conectare la priza cu curent electric foarte lung, acest lucru va este benefic pentru ca nu va trebui sa mutati din metru in metru conectarea la sursa de curent electric pentru a aspira intreaga incapere.

Pentru persoanele ce au de curatat mizeria de pe parchet sau gresie, de acum viata li se va schimba. Pentru ca acest aspirator va curata imediat mizeria depuza pe aceste suprafete.

Dupa folosinta aspiratorul se poate depozita in cele mai inguste locuri, pentru ca dimensiunile lui reduse permite acest lucru. Acesta poate fi depozitat in camara fara sa incurce.

Capacitatea reciientului de colectare este de 2l suficiebt pentru a aspira intreaga casa fara sa fie curatat.

Pretul se gaseste aici!!!

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Culoare

10.0/10

Design

10.0/10

Putere Motor

10.0/10

PRO

  • Foarte silentios.
  • Ptere de aspirare foarte mare.
  • Suprafata de asprare foarte mare.
  • Recipientul de colectare a prafului foarte generos.
  • Aspiratorul poate fi depozitat in cele mai inguste locuri.

Contra

  • Pretul usor cam mare.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.