Bicicleta fitness pliabila, Kondition X, BC-1950

Bicicleta fitness pliabila, Kondition X, BC-1950 este unuldintre celemai performnte simai accesibileaparate defitness. Este usor demontat si ocupa foarte putin spatiu de depozitare.

Pe locuri! Fiti gata! Kondition a dat startul la miscare! Intr-o lume sedentara, “de birou”, in care miscarea este un subiect tabu, fitness-ul a capatat noi valente, renuntand aproape in totalitate la statusul de nevoie recreativa si devenind astfel o necesitate, un lucru ce trebuie facut pentru a mentine un stil de viata echilibrat si sanatos.

Greutate suportata 120kg, Greutate aparat 17.5 kg. Bicicleta poate fi folosita atat de barbati cat si de femei. Iata cateva motive pentru care ar trebui sa practicam fitness-ul, de orice natura, oriunde si oricum.
Din categoria “Be active. Get in shape.”, bicicleta BC-1950 este perfecta pentru antrenamentele tale indiferent de vremea de afara, putand fi pliata si depozitata cu usurinta intr-un dulap, sub pat sau in orice alt spatiu mic din locuinta ta economisind astfel spatiu pretios.

Ca modalitate de protectie la accidente, pedalele sunt prevazute cu un sistem antiderapant cu curea reglabila care fac ca piciorul sa ramana fix pe toata perioada exercitiului.

Distanta dintre pedale este de 18 cm. Saua cu spatar pentru relaxare are un sistem de reglare pe verticala in functie de lungimea picioarelor pentru o pozitie cat mai comoda.

Acest model are in dotare senzori de puls incorporati in manere cu conectare la computerul bicicletei.

Pretul poate fi descoperit AICI!!!

Bicicleta fitness pliabila, Kondition X, BC-1950

10

Calitate

10/10

  Pret

  10/10

   Design

   10/10

    Montaj

    10/10

     Spatiu de depozitare

     10/10

      Pros

      • Sistem de franare magnetic.
      • 8 trepte de rezistenta la pedalare.
      • Volanta 3 kg.
      • Display ce afiseaza: timp, distanta, viteza, calorii.
      • Senzori de puls la manere.

      Cons

      • Nu am identificat contra indicatii.

      Related posts

      Leave a Comment

      Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.