Espressor Scarlett SC-037, 800W, 4 cesti, Espresso/Cappuccino, Negru

Nimic nu se compara cu o cana sanatoasa de cafea bauta dimineata inainte de a incepe activitatie cotidiene. Espressor Scarlett SC-037, 800W, 4 cesti, Espresso/Cappuccino, Negru este un produs de calitate superioara ce prepara cafeaua cea mai buna, Designul inconfundabil, forma compacta de dimensiuni mici este un avantaj al acestui espresor, pentru ca isi va gasi locul cu usurinta printre obiectele electrocasnice din bucataria ta.

Cafetiera Scarlett SC-037 dispune de o putere de 800 W si o presiune a aburului de 4.0 bari. Presiunea aburului este buna pentru a face spuma.

Acest espresor are dua setari, poti prepara espresso si cappuccino. Recipientul de cafea este gradat si termo-rezistent, iar suportul pentru filtru este detasabil.

Verifica aici daca produsu beneficiaza de reducere.

Espresorul dispune de tavita colecoare detasabila, masura pentru cafea, indicator luminos, duza de abur sub presiune. Picioarele din cauciuc impiedica miscarea si alunecarea.

Culoarea negru combinat cu argintiu il face sa se asorteze cu aparatele electrocasnice din orice bucatarie. Este foarte usor, gol fara apa sau cafea in el are doar 1,65, rezervorul de apa este detasabil are dimensiunea de 0.25l.

Se alimenteaza la orice priza 220 – 240 V, 50/60 Hz, poate prepara intre doua si 4 cesti de cafea sau capucino. De retinut este faptul ca se curata foarte usor dupa utilizare.

Pentru a verifica daca produsul se mai gaseste in stoc, intra aici.

Espressor Scarlett SC-037, 800W, 4 cesti, Espresso/Cappuccino, Negru

10

Calitate

10/10

  Pret

  10/10

   Fiabilitate

   10/10

    Design

    10/10

     Consum de curent

     10/10

      Pros

      • Design modern ergonomic.
      • Recipientul de cafea este gradat si termo rezistent.
      • Poti prepara foarte usor espresso si cappuccino.
      • Presiunea aburului - 4,0 bar.
      • Picioarele din cauciuc impiedica miscarea si alunecarea.

      Cons

      • Nu am identificat contra indicatii.

      Related posts

      Leave a Comment

      Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.