RAVENOL SFE SAE 5W-20

RAVENOL SFE SAE 5W-20, este un ulei de motor universal pentru combustibil, un produs de calitate superioară pentru autoturismele moderne cu motoare pe benzină și diesel de ultimă generație.

Datorită tehnologiei USVO® atingem o stabilitate extrem de ridicată a vâscozității. Evităm dezavantajele amelioratorilor polimerici de vâscozitate, profitând în același timp de acestea. Acest lucru îmbunătățește protecția motorului, performanța, curățenia motorului și intervalele de golire a uleiului. Tehnologia USVO® face posibil ca produsul să nu aibă pierderi la forfecare în timpul întregului interval de schimbare și este extrem de stabil la oxidare. Această tehnologie unică ajută la lubrifierea mai rapidă a uleiului, reducând astfel frecarea, menținând motorul curat și eficient.

Economia Super Combustibilului RAVENOL SFE SAE 5W-20 utilizează proprietățile pozitive ale tungstenului pentru a netezi structura suprafeței motorului, reducând frecarea și uzura și îmbunătățind semnificativ eficiența mecanică.

Economia Super Combustibilului RAVENOL SFE SAE 5W-20 are un indice ridicat de vâscozitate datorită formării sale cu uleiuri de bază speciale. Formularea evită aprinderea prematură a combustibilului LSPI (prevenirea vitezei reduse), evitând astfel deteriorarea motorului. Recomandat pentru motoare pe benzină turbo cu injecție directă (Turbo-GDI).

Pentru mai multe detalii tehince intra AICI!!!

Datorită economisirii considerabile a combustibilului, economia de combustibil superioară RAVENOL SAFE 5W-20 contribuie la protejarea mediului prin reducerea emisiilor.

Economia Super Combustibilului RAVENOL SFE SAE 5W-20 minimizează frecare, uzură și consum de carburant cu caracteristici excelente de pornire la rece.

Intervalele suplimentare de schimbare a uleiului sunt în conformitate cu instrucțiunile producătorului.

RAVENOL SFE SAE 5W-20

9.8

Calitate

10/10

  Pret

  9/10

   Vascozitate

   10/10

    Emisii

    10/10

     Rezistent porniri la rece

     10/10

      Pros

      • Grad mare de vascozitate
      • Consum redus de combustibil
      • Minimizează frecarea
      • Uzură și consum de carburant cu caracteristici excelente de pornire la rece.
      • Imbunătățește protecția motorului

      Cons

      • Nu am identificat contraindicatii

      Related posts

      Leave a Comment

      Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.