Ventilator cu picior Star-Light FTBB-60W, 60W, 40 cm diametru, Telecomanda, Timer, Negru

Ventilator cu picior Star-Light FTBB-60W, 60W, 40 cm diametru, Telecomanda, Timer, Negru, este aparatul electrocasnic ce iti va face viata mai usora pe timpul verii.

Acest produs beneficiaza acum de o scadere uluitoare de pret. Ventilatorul cu picior are un design de ultima generatie, ultra modern, foarte usor de mutat dintr-un loc in altul.

Acesta dispune de turatii variabile ale motorului (in functie de treapta setata de tine). Un ventilator puternic precum Star-Light FTBB-60W poate crea senzatia de briza pe care vi-o doriti in anotimpul calduros.

Avand o putere de 60W acest ventilator creaza o circulatie a aerului uimitoare, astfel va asigura dumneavoastra un flux de aer racoros, fara grija problemelor de sanatate.

Functia revolutionara cu telecomanda poate programa functionalitatea ventilatorului pe timpul nopti pe timpul stabilit de tine. Elicea este foarte silentioasa, nici nu se simte, vei simti doar briza ce va racori incaperea in care acesta este pus la treaba.

Ventilatorul cu picior se poate regla pe inaltimea dorita de tine, pe display vei avea afisat in permanenta programul la care ventilatorul ruleaza.

Consumul de curent eletric este foarte scazut, diametrul elicei este de 40cm, telecomnda te va ajuta sa ii setezi programul de la distanta ” fara sa te deplasezi pana acolo unde este asezat”. Ventilatorul dispune de 3 viteze.

Pretul este foarte mic si poate fi gasit AICI!!!

Ventilator cu picior Star-Light FTBB-60W, 60W, 40 cm diametru, Telecomanda, Timer, Negru

10

Calitate

10/10

  Pret

  10/10

   Consum

   10/10

    Greutate

    10/10

     Putere

     10/10

      Pros

      • Usor de folosit.
      • Foarte silentios.
      • Usor de mutat.
      • Functii speciale.
      • Picior reglabil.

      Cons

      • Nu am identificat contra indicatii.

      Related posts

      Leave a Comment

      Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.