Aeroterma electrica Albatros AC-22A2, 2000 W, Alb

Aeroterma electrica Albatros AC-22A2, 2000 W, Alb este aparatul electrocasnic ce va incalzi foarte rapid incaperea unde este instalata.

Am ales sa incarcam acest aparat electrocasnic pentru o multime de persoane care au cumparat aceasta aeroterma s-au declarat multumite de prestatia acesteia.

In primul rand aeroterma dispune de un design placut, materialele folosite pentru carcasa sunt de calitate, acestea nu se incalzesc pe timpul folosirii.

Consumul de curent este acceptabil in comparatie cu spatiul ce il incalzeste. Aerotema este echipata termostat ajustabil si protectie la supra incalzire.

Aerotema mai dispune de doua trepte de putere, va trebui sa selectezi treapta dorita in functie de temperatura camerei.

Dimensiunile aerotermei sunt foarte mici, aceasta poate fi asezata in cele mai inguste spatii, este foarte usor de transportat, pentru ca aceasta cantareste doar 1,6kg.

Aeroterma este destinata folosiri doar in interior, snurul de conectare la priza cu curent electric este suficient de lung.

Puterea maxima a aerotermei este de 2000W. Pentru ca aeroterma sa fie folosita la capacitate maxim este recomandat ca in jurul acesteia sa nu fie depozitate materiale textile ce ii poate obtura turatia ventilatoarelor.

Pretul este foarte mic si poate fi descoperit AICI!!!

7.4

Calitate

9.0/10

Pret

10.0/10

Design

9.0/10

Consum de curent electric

9.0/10

Capacitate

0.0/10

PRO

  • Usor de folosit.
  • Consum de curent electric acceptabil.
  • Design placut.
  • Aeroterma dispune de dimensiuni reduse.
  • Incalzeste imediat o camera normala.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.