Buchet lalele rosii

Buchet lalele rosii este cadoul perfect pentru orice ocazie. Florile au fost ,sunt si vor ramane extrem de semnificative. Sunt alegerea perfecta pentru a impresiona o femeie si de ce nu, un barbat.

Completeaza frumos un cadou, imortalizeaza in mod special o ocazie speciala. Florile, printre ele si lalelele transmit mesaje multe si diferite. Cu siguranta, primirea unui cadou primavaratic, cum sunt lalelele vor impresiona persoana care le va primi. Se stie ca aceste flori transmit declaratii de dragoste.

Ele se potrivesc oricarui stil. Aduc bucurie si culoare in incaperea in care sunt asezate. Lalelele au fost aduse in Europa in anul 1593, de atunci si pana acum aceste flori au adus declaratii de dragoste, de prietenie, de respect.

Ambalate intr-un ambalaj special de inalta calitate florile vor transmite exact mesajul ales. Aceste flori se potrivesc foarte bine celor din zodia Varsator, Capricorn, Pesti, Berbec datorita starii de bine pe care ele o transmit, asta nu inseamna ca persoanele din celelalte zodii le vor refuza.

Florile sunt apreciate si primite de catre oricine, sunt un cadou sincer si de nerefuzat,acest buchet fiind potrivit oricui. Un buchet simplu dar extrem de elegant prin ambalaj, prospetimea florilor si parfumul acestora.

Pentru mai multe detalii despre pret si mai multe informatii intra aici.
Tip produs: Flori
Culoare: Rosii
Diametru: 30 cm
Inaltime: 45 cm
Numar Fire: 9
Forma: Lung
Sarbatoare: Sf Valentin, 1 Marie, 8 Martie
Ocazie: Aniversare, Business, Dragoste, Onomastica
Produs perisabil: Nu se returneaza.

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Accesibil

10.0/10

PROSPETIME

10.0/10

Design

10.0/10

PRO

  • Este cadoul perfect pentru iubita ta.

Contra

  • Atentie! Este un produs perisabil.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.