Cafetiera Heinner HCM-D918X, Inox, Display LCD, 1.8L, Argintiu

Cafetiera Heinner HCM-D918X, Inox, Display LCD, 1.8L, Argintiu este un produs ce iti va asigura o cafea bine facuta, fara sa simti gust de plastic sau alte metale din compozitia recipientului in care se prepara cafeaua.

Raport calitate pret, cafetiera se gaseste la pret destul de mic, orice persoana isi poate permite achizitionarea acestui produs.

Cafetiera se poate folosi atat acasa cat si la birou, iti ofera doza de enerie de care vei avea nevoie dimineata sau in anumite momente ale zilei.

Cafetiera se poate programa sa porneasca la anumite ore, de ex: se poate programa ca inainte de a te trezi dimineata aceasta sa porneasca si sa prepare cafeaua mult dorita de tine.

Pretul este foarte mic si poate fi gasit AICI.

Pe parcursul cat, cafetiera lucreaza nu se simte nimic, este foarte silentioasa, tot ce se aude este sunetul discret al cafelei care curge in ceasca.

De retinut este faptul ca in momentul cand cafetiera prepara cafeaua nu scoate abur, in incaperea in care este asezata nu se va simti decat mirosul puternic de cafea proaspat facuta.

Cafetiera dispune de ecran LCD, capacitatea rezervorului de apa este de 1,8l, dipune de functia speciala de mentinere a cefelei calda.

8

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Tip montaj

0.0/10

PRO

  • Control electronic al cafetierei.
  • Prepara o cafea delicioasa.
  • Cafetiera se poate programa.
  • Dispune de dispozitiv anti - picurare.
  • Foarte silentioasa.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.