Calorifer Albatros RA-13T, 13 elementi, 3000 W

Caloriferul electric Albatros RA-13T este un produs ce are consumul de energie electrica foarte redus, este de culoare alb lucios, cu un design ultra-modern ce se potriveste cu orice ambient din orice casa in care este instalat ”pus sa munceasca”.

Caloriferul este compus din 13 elementi foarte bine calculati ce degaja caldura imediat ce ueiul din interiorul lor se va incalzi.

Calorferul electric este foarte silentios, nici nu vei simti ueiul cand se va incalzi. Vopseaua cu care acest calorifer este vopsit, este in camp electriostatica, acest lucru este benefic pentru ca nu te vei trezi cu elementii goi fara vopsea pe ei.

Caloriferul electric Albatros poate face fata cu brio ” incalzeste” o camera de pana la 70m cubi. Puterea maxima este de 3000W, este prevazut cu trei trepte de unctionare, pentru fiecare treapta caloriferul are cate un consum de energie electrica.

Caloriferul este prevazut cu termostat de camera reglabil. Locul pentru stocare a cablului eectric cu care este prevazut iti va fi de foarte mare ajutor pe perioada in care nu vei foosi caoriferul, pentru ca vei strange cablul si il vei aseza in locasul prevazut.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

Greutatea caloriferului este de 15,2 kg, daca vi se pare greu pentru plimbatul ditr-un loc in altul, ai la dspozitie rotile pentru transport, poti apuca de manerul cu care este prevazut si il poti trage dupa tine foarte usor.

Pentru mai multe detalii despre produs poti intra AICI!!!

9.6

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Accesibil

10.0/10

Design

10.0/10

Consum de energie

9.0/10

PRO

  • Caloriferul este foarte silentios.
  • Degaja caldura imediat ce il conectezi la sursa de energie electrica.
  • Are 3 trepte de folosinta.
  • Locul pentru depozitarea cablului este foarte util pe timpul cand nu vei folosi caloriferul.
  • Rotile pentru transport sunt foarte folositoare.

Contra

  • Pentru fiecare treapta de folosinta caloriferul va avea consumul de energie diferit.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.