Saltea American Dream Memory, 34 cm + Perne Bonus

In acest articol vreau sa vorbim despre timpul de odihna din viata noastra si despre cea mai buna saltea incercata. Pentru un somn de calitate vei avea nevoie de un pat cu cea mai buna saltea pe arcuri si cea mai comoda. Azi iti prezint Saltea American Dream Memory, 34 cm de la Somproduct.

Pretul este acceptabil in comparatie cu ce produse se gasesc pe piata la ora actuala. Acest model de saltea este foarte aerisita, pentru ca tehnologia este bazata pe arcuri. Deci aerul circula in voie! Este tratata antialergic, grosimea este una de invidiat 34 de cm.

Vezi oferta aici

Salteaua American Dream Memory este un produs de lux, cu o senzatie de confort excelenta. Cu 6 cm de memory in topperul de suprafata poti simti cu adevarat senzatia de confort.

Acest produs, model american, a fost conceput cu un singur scop, si anume acela de a crea o saltea de top cu un grad de confort cat mai ridicat. Acest model de sltea este produsa manual, odata achizitionata ve uita de durerile de spate si de inconfortul provocat de vechea saltea.

Mai jos aveti toate detaliile si materialele din care aceasta saltea este confectionata:
Miezul de arcuri ortopedic din acest tip de saltea este acoperit cu dublu strat de pasla impregnata cu densitate de 800 gr/m2. Peste pasla este fixata o placa de poliuretan de densitate 23 kg/m3 cu grosimea de 3 cm. In fiecare arc sunt introduse conuri speciale pentru a creste durata de viata a saltelei.

Vezi Detalii AICI

Marginile sunt rigidizate cu bare de poliuretan cu grosimea de 5 cm si inaltimea de 14.5 cm, pe tot conturul saltelei. Intre randurile de arcuri sunt introduse 4 grinzi de poliuretan, aplicate longitudinal, care asigura marirea portantei suportului elastic.Pe partea de iarna a saltelei este aplicat un strat de lana naturala cu densitate de 600 gr/m2. Pe banda laterala sunt aplicate 2 aerisitoare pentru o aerisire ideala a saltelei dumneavoastra.

Saltea American Dream Memory, 34 cm + Perne Bonus

0.00
10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Design

10.0/10

Confort

10.0/10

Livrare

10.0/10

PRO

  • Bonus Perne
  • Tehnologie de fabricatie pe arcuri
  • Materiale de calitate
  • Suficient de groasa
  • Arcurile tratate termic

Contra

  • Nu s-au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.