Ceas Doxa Blue Planet GMT Steel Rose Gold

Ceas Doxa Blue Planet GMT Steel Rose Gold  ceas de calitate superioara elvetian. Cu o istorie de peste un secol producatorul elvetian aduce in Romania o noua colectie de ceasuri Doxa, Blue Planet.

Ceas barbatesc realizat din aur roz de 18 k si otel inoxidabil, cu o curea originala, eleganta din piele maro. Functiile acestui ceas sunt de afisare data, afisare 24 h, GMT.

Carcasa cu o grosime de 42 mm, gros, 13 mm. Geamul ceasului este realizat dintr-un cristal safir extrem de fin. Rzistenta la apa este de 5 ATM. Culorile ceasului sunt argintiu, aur roz si negru.

Fiind un ceas de inalta calitate a fost facut in editie limitata, fabricarea oprindu-se la 300 de bucati. Reprezinta cadoul perfect pentru barbatii puternici, pentru cei care stiu sa aprecieze lucrurile de calitate si facute cu un bun gust iesit din comun.

Fiind un ceas marca Doxa finisajele au fost realizate cu o tehnica de inalta calitate, produsul final fiind un ceas rezisten, cu un design remarcabil, la un pret bun.

Cei care il poarta stiu ca in spatele produsului perfect se afla o casa de productie cu o vechime si cu o experienta adunata in  aproape 130 de ani pe piata de specialitate din Elvetia.

Ceasul Doxa Blue Planet GMT Steel Rose Gold are o garantie de 24 de luni.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Material

10.0/10

Comfort

10.0/10

Design

10.0/10

PRO

  • Ceas de calitate, design remarcabil, finisaj de calitate.

Contra

  • Editie limitata!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.