Colac 0-36 luni cu zornaitoare

Colacul de inot Babyswimmer a fost proiectat special pentru copii de pana in 3 ani. Poate fi folosit la o adancime de maxim 1m, colacul BabySwimmer este conceput special si pentru sugarii care nu isi pot tine singuri capul, aveti posibilitatea sa il folositi inca de la nastere.

Cu ajutorul lui copilului tau i se va reduce pericolul anxietatii în timpul scaldatului, ceea ce ii va ajuta în continuare să înveţe să înoate in cel mai scurt timp. Colacul BabySwimmer ii va da incredere copilului, acesta va adora sa stea in apa cat mai mult timp.

Inotul zilnic al copiluui tau ii va face foarte bine la sanatate, se va dezvolta foarte bine si va avea chef de joaca. Acest colac gomflabil a trecut prin o multime de teste inainte de a fi pus in vanzare, este rezultatul muncii unui colectiv de ingineri si cercetatori.

Colacii de inot pentru gat au un număr de caracteristici care permit să fie folositi inca  de la nastere. Colacul contine 3 bilute inauntru pentru mai mult  fun  in timpul inotului, ajuta la comunicare si dezvolta abilitatile psihice.

Se poate folosi de la nastere pana ce copilul va ajunge la varsta de 36 luni (greutatea 6-36 kg). Colacul de inot Babyswimmer are inserat in interiorul lui mai multe bile zgomotoase, acestea vor face copiul pe parcursu cat va sta in apa sa fie atras de zornaitul lor.

Atentie foarte mare la razele solare, daca, colacul va sta foarte mult in soare fara sa fie ud exista riscul ca acesta sa se inmoaie.

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Material

10.0/10

Design

10.0/10

Accesibil

10.0/10

PRO

  • Este un colac multifunctional pe careil poate folosi copii foarte mici.
  • Copii pot sta in apa adanca de maxim 1m.
  • Este deosebit de practic si poate fi imflat pe parcursul cat copilul este in apa.

Contra

  • Atentie foarte mare la colac, daca acesta va sta foarte mult timp in razele solare exista posibilitatea ca el sa se inmoaie.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.