Fitmaxx 5

Fitmaxx 5 este un aparat pentru fitness cu numeroase functii si extrem de usor de depozitat. Este aparatul ideal pentru a slabi, a te mentine in forma si a-ti intari musculatura picioarelor, mainilor, soldurilor, spatelui, posteriorului. Fitmaxx 5 este foarte solid si durabil, poate fi folosit de catre toti adultii din familie.

Doar 5 minute de exercitii pe zi te vor face sa vezi schimbari imediate. Exercitiile practicate cu acest aparat au foarte multe beneficii, ele ajutand la imbunatatirea si mentinerea starii de sanatate, educerea tensiunii arteriale, a colesterolului si a nivelului glucozei din sange,mentinerea „in forma” a sistemului cardiovascular, mentinerea masei musculare si densitatii osoase, mentinerea sau obtinerea unei greutati corporale adecvate, reducerea probabilitatii de a lua in greutate pe masura inaintarii in varsta, reducerea stresului si imbunatatirea calitatii somnului. Fitmaxx este prevat cu 5 trepte de intensitate, incepator, intermediar, avansat, intensiv si extrem.

Este excelent atat pentru incepatori cat si pentru cei avansati. Fitmaxx 5 este un aparat deosebit de puternic care iti va solicita toata forta propriului corp in timpul antrenamentelor pentru a-ti aduce rezultate rapide si vizibile.

Computerul functioneaza cu o baterie tip AA (coletul nu contine bateria)

Continut pachet Fitmaxx 5 1 x modelator corporal FitMaxx 5
1 x computer multifunctional de antrenament
1 x manual de utilizare
Detalii tehnice: Marimea atunci cand este extins: 119.5 x 54.5 x 70 cm
Marimea atunci cand este strans: 133 x 19 x 54.5 cm
Greutate neta: 9.6 kg
Greutatea maxima a celui care il utilizeaza: 100 kg

Beneficiaza de reducerea curenta – Verifica pret redus!!!

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Material

10.0/10

Comfort

10.0/10

Design

10.0/10

PRO

  • Este extrem de practic, se poate monta in orie loc din casa si se poate transporta foarte usor oriune.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.