Lustră din lemn Calypso Wenge

Lustră din lemn Calypso Wenge.

Stilul scandinav, foarte iubitor de tot ce inseamna natura si natural, a devenit un stil foarte iubit si la noi in tara. Esti satula de modele de lustre de pe piata, toate la fel, nimic deosebit si potrivit pentru casa ta? Lustra din lemn Calypso Wenge, este produsul pe care vrem sa vi-l prezentam aici.

Deosebite, nou iesite pe piata din Romania, lustrele din lemn cu un design special sunt potrivite pentru orice gen de casa, apartament, rustic, sau modern, cabana de munte sau casa la oras. Lustrele din lemn sunt frumos lucrate, cu atentie de detalii, lucrate foarte fin si cu inalta precizie.

Vezi oferta aici

Lustrele sunt realizate din lemn de calitate si o informatie foarte pretioasa si de mare ajutor, este aceea ca pot fi vopsite in orice culoare, dupa preferinte, fiind de ajuns sa va puneti in contact cu producatorul.

Liniile simple si design-ul deosebit al lustrei Calypso din lemn, fac din aceasta lustra perfecta pentru locuita dumneavoastra, aceasta va aduce caldura in design-ul modern exclusiv modern, sau va aduce simplitate integrata intr-un design mai bogat. Astfel se incadreaza perfect in orice tip de casa.

Realizate din lemn de mesteacan, lemn de esenta tare, fapt ce aduce unicitate fiecarui produs in parte. Pentru siguranta in transport, lustra va fi livrata dezasamblata, cu toate instructiunile de asamblare explicate clar. Se monteaza foarte usor, nefiind nevoie de lipici sau suruburi.

Iluminatul unei locuinte este unul dintre cele mai importante aspecte la care ne gandim cand amenajam o casa, o camera, un aparatament. Lumina poate da o atmosfera calda si placuta sau, din contra poate da aspectul si sentimentul de casa rece, fara viata in care nu iti este comod si placut sa stai.

Lemnul a fost dintotdeauna egal cu caldura, cu placutul, iar design-ul obiectului ce se afla in mijlocul casei, lustra din lemn, primul lucru care ne loveste cand intram intr-o casa, este foarte important pentru atmosfera casei dumneavoastra.

Iesiti din comun si alegeti lustra din lemn Calypso, alegeti calitatea, alegeti natura si alegeti acea stare de hygge a nordicilor, adica alegeti sa va simtiti bine si comod in propria locuinta.

Lustră din lemn Calypso Wenge

0.00
10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Design

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Montaj

10.0/10

PRO

  • Design deosebit
  • Material de calitate
  • Optiuni de culoare la cerere
  • Montaj usor
  • Pret foarte bun

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.