Pantofi Criss Brown

Pantofii Criss Brown sunt potrivit barbatului activ al zilelor noastre, barbatului elegant, intotdeauna gata de orice.

Calitatea pantofilor, materialul, pielea foarte moale, 100% naturala, ii fac usor de purtat, foarte comozi si in acelasi timp foarte frumosi. Culoarea maro iti va oferi o distinctie daca ii veti potrivi cu un pantalon de costum tip englezesc cu cusatura dreapta si putin strans pe picior.

Aceasta culoare merge deasemenea potrivita cu un gri al pantalonilor si o curea maro in acelasi ton cu pantofii. Vei fi elegant, irezistibil, la birou, atunci cand faci comosioane dar nu numai, pentru ca acesti pantofi sunt foarte potriviti deasemenea pentru iesiri casual, la o bere cu prietenii sau un pranz in oras cu colegii. Pot fi purtati la un costum elegant pentru un look office, sau pot si purtati deseamenea cu un pulover si o camasa pe dedesubt. Nu veti da gres cu aceste combinatii.
Pot fi purtati in toate anotimpurle ceea ce ii face o achizitie pentru care va puteti felicita. Insertiile de piele intoarsa le dau acel look putin casual si in aceasi timp elegant.

Barbatul care va purta acesti pantofi va fi rafinat si va lasa o impresie extraordinara celor din jur. Alege calitatea, alege sa fii deosebit. Sunt confectionati in Romania dupa modele din Italia, unde eleganta este la ea acasa. Sunt recomandati pentru comoditatea lor dar si pentu felul in care arata.

Alege sa fii deosebit cu pantofii Criss Brown!

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Material

10.0/10

Comfort

9.0/10

PRO

  • Sunt potriviti pentru toate anotimpurile.

Contra

  • Necestita o ingrijire mai atenta.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.