Set 2 dispozitive PestCombat

Nu mai sti ce sa faci impotriva daunatorilor care iti invadeaza casa de cate ori ai ocazia?

Aloshop va vine in ajutor cu un produs de ultima generatie Set 2 dispozitive PestCombat. Acest aparat va alunga din interioru si din jurul casei toti daunatorii.

PestCombat va ajuta sa scapati de soareci, gandaci, paienjeni, muste si alte insecte. Acest gadget emite impulsuri electromagnetice si ultrasunete, acestea ajung in zonele in care daunatorii isi au cuiburle si ii alunga in cel mai scurt timp.

Aceste impulsuri magnetice emise de PestCombat va irita puternic sistemul nervos al daunatorului fortandul sa isi paraseasca cuibul din jurul lui PestCombat. Acest aparat nu omoara rozatoarele si insectele si nu polueaza mediul inconjurator.

Acest aparat se monteaza foarte usor, vei avea nevoie de o priza de 220V in care sa conectezi aparatul, acesta nu va pulveriza nicio substanta daunatoare. Aparatul poate fi folosit fara probleme in preajma copiiilor, a cainilor si a pisicilor.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

In plus, aparatul are incorporata o lanterna pentru timp de noapte si o priza in lateral pentru a putea conecta alte dispozitive.

Efectele le lei obesrva imediat ce vei conecta aparatul la sursa de curent, un singur aparat PestCombat va acoperi o suprafata considerabila, aproximativ 80 metri patrati.

Apartul are dimensiuni foarte reduse, nu va va incomoda in camera in care este in priza dimensiunile sunt 10×6.5×3 cm. Aparatul are urmaoarele functii:

Inlatura daunatorii cu ajutorul ultrasunetelor si a impulsurilor electromagnetice, fara a folosi substante chimice sau toxice. Poate fi folosit in siguranta in preajma copiilor si a animalelor de companie.

Speram ca acest articol va fost de ajutor!

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

design

10.0/10

Fiabil

10.0/10

Utilitate

10.0/10

PRO

  • Pret foarte bun.
  • Se monteaza foarte simplu.
  • Foarte eficient.
  • Nu are efecte adverse asupra animalelor de companie.
  • Elimina garantat daunatorii.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.