Supermarket

Daca nu ai timp si nu te poti deplasa la magazin sau la Supermarket-ul din cartierul tau, noi iti stam la dispozitie online cu o multime de produse alimentare si nealimentare.

Intra in categoria speciala Supermarket si cauta produsele care te intereseaza, selecteaza zona in care vrei ca produsele sa fie livrate si in cel mai scurt timp cosul plin cu cumparaturile alese de tine vor sosi la usa casei tale.

Aici poti gasi produse din carne, congelate, legume si fructe proaspete sau congelate, bauturi racoritoare sau bauturi alcoolice, dulciuri, chipsuri, citrice, mezeluri, preparate din carne.

Tot aici mai poti gasi detergenti, produse pentru curatenia din baie, produse naturale si sanatoase, peste si preparate din peste.

Avem pregatite pentru livrare si produse pentru ingrijire copii. Speram ca aceasta categorie Supermarket v-a venit in ajutor.

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Rapid

10.0/10

Incredere

10.0/10

Accesibil

10.0/10

PRO

  • Este un nou mod de a-ti face cumparaturile fara sa te deplasezi din casa, in cel mai scurt timp cumparaturile alese de tine vor sosi aduse de un curier la tine acasa.

Contra

  • Comanda livarata dureza pana la 24 de ore.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.