Swing Maxx

Swing Maxx este cel mai nou aparat de fitness profesional care iti va lucra toate grupele de muschi. Este solutia perfecta pentru a incepe un atrenament la tine acasa, la birou sau atunci cand esti in vacanta.

Pe timpul antrenamentului te poti concentra pe anumite grupe de muschi pe care vrei sa le dezvolti mai mult. Cu Swing Maxx poti lucra categoria la care tu crezi ca esti mai slab, poti lucra muschii abdominali, bicepsi, muschii umerilor sau muschii spatelui.

Pentru tricepsi va trebui sa faci antrenamente speciale. Daca te vei tine de antrenament cu Swing Maxx poti modifica toate trasaturile muchilor in cel mai scurt timp.

Acest aparat de fitness are un design compact, este foarte usor de depozitat si foarte usor de transportat. Il poti monta in sufragerie in fata televizorului iar dupa ce ai terminat de facut antrenamentul zilnic cu Swing Maxx acesta se depoziteaza foarte usor in locurile cele mai stramte din camera.

SwingMaxx este un aparat inovativ si revolutionar, iti poti antrena 6 grupe de muschi, abdomenul superior si inferior, muschii oblici, muschii spatelui, biceps, triceps si umerii. Secretul acestui aparat revolutionar de fitness SwingMaxx consta in tehnologia Body Back.

SwingMaxx este special conceput pentru rezultate rapide. Acest aparat nu cantareste mai mult de 12 Kg, dimensiunile sunt de  minim 100x60x108,  maxim 1008x60x115.

ALOSHOP ITI RECOMANDA PRODUSELE DE TOP!!

Vitarid-r este bicicleta portabila, special conceputa pentru persoanele mai in varsta, care doresc sa isi mentina mobilitatea. Nu lasati varsta de 60, 70, 80 de ani sa va gaseasca intepeniti, fara vlaga sau dependenti de un baston ori un cadru metalic! Faceti ceva acum pentru ca si mai tarziu sa va puteti bucura de viata si de nepoti.

Phoenix Gold Fier de calcat si Colier cadou, are o talpa ceramica neaderenta si rezistenta la zgarieturi, aluneca cu usurinta peste hainele tale si nu le va deteriora. Poti controla jetul de aburi printr-o simpla rotire a butonului si astfel vei putea calca hainele pe umerase.

Solar Power Security Plus este cea mai eficienta lampa solara cu senzor de miscare. Datorita senzorului de miscare, lampa se aprinde doar atunci detecteaza miscare, astfel durabilitatea bateriilor este garantata. Iti poti lumina gradina din fata casei sau aleiile din jurul garajului sau dependintelor din gospodarie.

Vezi oferta aici

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Material

10.0/10

Comfort

10.0/10

Design

10.0/10

PRO

  • Vei observa efecte imediate dupa cateva antrenamente, muschii isi vor schimba forma.

Contra

  • Vei avea nevoie de foarte multa vointa, pentru a te antrenezi singur.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.