Cea mai buna solutie antirugina, Nixin

Iti prezentam cea mai buna solutie antirugina de pe piata. Daca esti in cautare de cea mai buna solutie antirugina atunci ai ajuns la locul potrivit. NiXin este o solutie antirugina care si-a dovedit eficienta de a lungul anilor.

Nixin este perfecta atat pentru protejarea suprafetelor inainte de a intra rugina, cat si pentru suprafetele deja afectate de aceasta. Exista pe Youtube numeroase filmulete in care se dovedeste eficacitatea produsului, deci simtiti-va liberi sa cautati, atat dovezi cat si modul de folosire a Nixin. Tmpul de actiune al solutiei de 18-48 ore.Dupa tratarea cu Nixin, suprafetele suport orice fel de vopsea, emailuri, acrilice, epoxidice, solventi. Una din partile bune a tratamentului cu Nixin este aceea ca nu trebuie sa frecati suprafata ci doar sa inceprattai stratul care se poate lua, adica cel mai gros.

Vezi oferta aici

Se aplica solutia antirugina cu peria sau pulverizat direct pe suprafata ruginita. Pentru suprafetele cu rugina multa, groasa, se va curata excesul cu o perie de sarma si se va aplica Nixin cu o pensula sau se va pulveriza. In cateva secunde solutia va deveni sticloasa, apoi se va transforma intr-o solutie neagra.

Dupa ce au trecut 1-2 ore se poate aplica al doilea strat iar dupa 12-25 ore se poate aplica un strat de vopsea anticoroziva, asta este la alegerea fiecaruia. Nixin se poate aplica si pe suprafete umede, acest lucru nu va afecta performanta solutiei. O atentie deosebita va trebui sa fie atribuita tipului de material pe care se poate folosi solutia Nixin.

Vezi pretul aici

Este o solutie destinata suprafetelor metalice feroase si nu trebuie folosita pe metal vopsit, galvanizat sau cromat. Deasemenea, atentie la aplicare,nu inmuiati pensula in recipientul cu solutie supa ce aceasta a fost folosita. Puneti solutia Nixin intr-un alt vas separat si inmuiati acolo pensula. Veti indragi foarte mult acest produs daca sunteti un om descurcaret, caruia ii place sa-si repare lucrurile singur, fie prin casa, fie la masina.

Cea mai buna solutie antirugina, Nixin

0.00
10

Rezistenta

10.0/10

Pret

10.0/10

Practic

10.0/10

Calitate

10.0/10

Livrare

10.0/10

PRO

  • Calitate
  • Usurinta in utilizare
  • Practic
  • Pret foarte bun
  • Rapid

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.