Robot bucatarie TurboTronic Professional Stand Mixer TT-002, 2000 wati, bol inox 5 litri,negru

Robot bucatarie TurboTronic Professional Stand Mixer TT-002, 2000 wati, bol inox 5 litri,negru este un aparat electro-casnice de foarte mare ajutor pentru o gospodina moderna.

Robotul de buctarie pe care azi il prezentam este forte puternic, extrem de stabil si foarte usor de curatat dupa folosire. Robotul are o forma compacta, design modern, ocupa foarte putin spatiu de depozitare.

Este fabricat din materiale de calitate foarte durabile si rezistente la uzura ce survine in urma uzurii din bucatarie. Robotul de bucatarie dispune de un motor puternic de 2000W, bolul este din inox, este detasabil si are capacitatea de 5l, suficient pentru o multime de operatiuni.

Robotul de bucatarie vine la pachet cu 3 accesorii de mixat-framantat-creme. Capacul este cu gaura pentru a putea fi adaugate ingrediente in timpul cand acesta este in functiune.

Cele 10 viteze plus PULS de care dispune va face fericit ficare bucatar ce va folosi acest robot de bucatarie.

Acest robot este nelipsit brutariilor de acasa cu o gama completa de caracteristici comerciale de inalta performanta pentru amestecare.

Paine, pizza, prajituri si multe altele le puteti face acum cu acest robot, avand o performanta si versatilitate de neegalat.

PRETUL ESTE AICI!!!

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Design

10.0/10

Functii speciale

10.0/10

Putere de mixare

10.0/10

PRO

  • Usor de folosit.
  • Foarte silentios.
  • Stabilitate maxima.
  • Dupa folosire se curata imediat.
  • Dispune de functii speciale.

Contra

  • Pretul usor cam mare.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.