Solutie pentru dezghetarea parbrizelor/incuietorilor MA-FRA Not Ice, 300 ml

Solutie pentru dezghetarea parbrizelor/incuietorilor MA-FRA Not Ice reprezinta solutia perfecta pentru curatarea si dezghetarea parbrizelor si a incuietorilor pe timpul iernii atunci cand temperaturile sunt extrem de scazute si cand nici o alta solutie nu mai reprezinta o optiune.

Datorita felului in care este amabalat, spray, este extrem de usor de aplicat. Partile masinii care au fost tratate cu acest spray nu vor mai fi afectate de formatiunile de gheta si bruma, de asemenea nu lasa urme unsuroase in urma aplicarii si este inert fata de portiunile din plastic, cum ar fi stergatoarele.

Incuietorile masinii vor fi dezghetate, iar substanta activa va impiedica reinghetatrea acestora. Sprayul aplicat previne formarea de noi formatiuni inghetate, iar incuietorile nu se vor mai bloca.

Eficacitatea acestui produs il face sa fie foarte apreciat in randul conducatorilor auto. MA-FRA este un producator italian de produse cosmetizare-intretinere-curatire auto fiind pe piata de specialitate din Romania inca din anul 1999.

Garantia calitatii acestui produs sunt date de experienta firmei producatoare, a materialelor de inalta calitate folosite si a importatorilor de marca din tara noastra. Se recomanda pastrarea in conditii optime.

A nu se lasa la indemana copiilor. A se folosi inainte de data inscriptionata pe ambalaj. Pentru mai multe informatii intra aici.
Tip produs: Solutie
Utilizare: Exterior vehicul
Destinatie: Parbrize si incuietori
Ambalaj:Spray 300 ml

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Accesibil

10.0/10

Manevrabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

PRO

  • Este foarte eficient si actioneaza la secunda, este de ajuns sa pulverizezi o data si gheata se topeste instantaneu.

Contra

  • Cantitatea prea mica din reciepiet, te face sa fi putin econom.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.