Detergent rapid pentru jante si anvelope MA-FRA Wheel & Tyre Cleaner, 500 ml

Detergent rapid pentru jante si anvelope MA-FRA Wheel & Tyre Cleaner este un detergent lichid destinat curatarii intr-un timp cat mai scurt a jantelor.

Nu este necesara folosirea unui burete sau a unei perii, murdaria chiar si cea mai persistenta fiind eliminata prin simpla pulverizare a detergentului pe suprafata murdara. Produsul elimina orice tip de murdarie oricat de rezistenta ar fi redand intr-un timp scurt stralucirea si aspectul de nou al jantei.

Datorita pulverizatorului, cantitatea de solutie folosita este redusa considerabil. Are un parfum placut, mirosul toxic al solutiilor de acest gen fiind eliminat complet din actiunea de curatire si este extrem de usor de folosit datorita mecanismului de pulverizare.

Astfel, spalarea jantelor nu a fost nicicand mai usoara, mai eficienta si mai parfumata. MA-FRA este un producator italian de produse pentru curatenia, intretinerea si cosmetizarea autovehiculelor si este prezenta in Romania inca din anul 1999.

Astfel garantia si calitatea produsului sunt garantate de catre experienta adunata in tot acest timp si de catre importatorii de marca din tara noastra a acestor produse.

Produs destinat exclusiv folosirii auto. Se recomanda pastrarea in conditii optime, a nu se lasa la indemana copiilor, a se folosi inainte de data inscriptionata pe ambalaj sau pe sticla.
Tip produs: Solutie
Utilizare: Exterior vehicul
Destinatie: Jante auto
Ambalaj: Pulverizator ,500 ml

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Accesibil

10.0/10

Manevrabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

PRO

  • Este foarte usor de folosit, cuata janta imediat si nu ataca materialul.
  • Modul de folosinta este foarte simplu, va trebui sa pulverizezi si sa astepti 10 secunde pana ce actioneaza.

Contra

  • Este posibil ca la unele persoane sa fie nociv, sa irite pielea mainilor!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.