Sistem de navigatie GPS 7 inch procesor Mediatek GPyeS Ecran Premium cu modulator FM Parasolar Incarcator priza Harti iGO Primo 2017 3D Full Europa TIR Camioane Autoturisme

Sistem de navigatie GPS 7 inch procesor Mediatek GPyeS Ecran Premium cu modulator FM Parasolar Incarcator priza Harti iGO Primo 2017 3D Full Europa TIR Camioane Autoturisme este un accesoriu ce nu va trebui sa lipseasca din dotarea camionului tau.

Acesta te va ajuta in cele mai dificile momente ale calatoriei, aunci cand vrei sa ajungi la adresa in cel mai scurt timp. Tot ce trebuie sa faci este sa ii introduci adresa si aparatul GPS te va conduce pe cele mai scurte drumuri la adresa indicata de tine.

Pentru a verifica autenticitatea produsului verifica holograma de pe spatele GPS-ului. Sistemul de navigatie vine cu un ecran mai luminos de pana la 3 ori, in plus toate modelele GPyeS vin cu parasolar professional si incarcator de priza inclus.

Aparatul este foarte subtire, usor de utilizat, toate modelele GPyeS au rama metalica in fata. Din plastic de cea mai buna calitate este doar spatele.

Design ultra modern, suportul pentru parbriz se poate monta in orice parte, unde ai vizibilitatea cea mai buna si unde nu incomodeaza cu atentia la drum.

Memoria interna a aparatului GPS este d 8GB, suporta card microSD de pana la 32 GB, frecventa procesoruui 800 MHz.

Tarile incuse sunt urmatoarele:

Albania, Andora, Armenia, Austria, Azerbaijan, Belarus, Belgia, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Macedonia, Franta, Georgia, Germania, Gibraltar, Grecia, Ungaria, Islanda, Italia, Kazahstan, Letonia, Lichenstein, Lituania, Luxemburg, Malta, Moldova, Monaco, Muntenegru, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Romania, Rusia, Transnistria, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elvetia, Turcia, Ucraina, marea Britania, Vatican.

Pretul este aici.

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Design

10.0/10

Sistem de prindere

10.0/10

Design

10.0/10

PRO

  • Foarte usor de folosit.
  • Se prinde foarte usor pe parbriz.
  • Conectarea la satelitii GPS se face aproape instant.
  • Precizie maxima.
  • Memorie de stocare foarte mare.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.