Generator curent electric Honest EPTO GG 3000, 3000W

Pentru a evita nepacerile din cauza penelor de curent iti recomandam sa iti achizitionezi un generator electric ce functioneaza pe benzina.

Generator curent electric Honest EPTO GG 3000, 3000W, cred ca este un generator potrivit pentru a sustine o gospodarie normala.

Acest produs este foarte bine construit, pe un cadru metaica ce va prelua trepidatiile motorului. Tipul de motor folosit pentru acest generator este in 4 timpi, capacitatea cilindrica este 212 cm³, putere 7 cp, rezervoru are o capacitate de 15l.

Puterea maxima dezvoltata este de 3 kW, autonomia pentru un pin de benzina este de 8,2ore. Pentru ca generatorul sa functioneze si sa dea randament la capacitate maxima acesta va trebui asezat pe o platforma dreapta, de preferat sa fie betonata.

Acesta poate fi depozitat intr-o anexa a locuintei, pentru a evita contactul cu gazele de esapament emise. Tipul de pornire pentru acest generator este manual, motorul este foarte silentios, datorita cadrului metalic atent calculat pentru a prelua tot zgomotul emis in timpul functionari.

Atentie!!! Tipul de ulei recomandat pentru acest tip de motor este 10w40, doar daca vei folosi acest tip de ulei vei prelungi viata motorului. Este recomandat ca inainte de punerea in functiune a generatorului sa cititi cu foarte mare atentie manualul de utilizare.

Pretul se afla aici.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Design

10.0/10

Consum de benzina

10.0/10

Zgomot emis

10.0/10

PRO

  • Foarte usor de folosit.
  • Se poate instala de catre oricine.
  • Are consum de benzina redus.
  • Sustine fara probleme o gospodarie obisnuita.
  • Nivelul de zgomot este foarte redus.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.
  • Pretul este putin cam mare.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.