Banda de alergat cu inclinare automata Energy Fit MT10A, viteza maxima 12km/h, greutate maxima utilizator 130kg, mp3 input, USB, boxe incorporate, pliabila pe cilindru, roti transport

Energy Fit MT10A este o banda de alergare conceputa special pentru practicarea sportului la tine acasa, spatiul pe care il ocupa este redus. Dupa folosire se poate strange si depozita in cele mai stramte locuri din casa. Banda de alergare este conceputa pentru toate cele trei grupe, incepatori, intermediari si avansati.

Are 12 programe, tipul de inclinatie este electric, viteza maxima este de 12km/h si cea minima este de 1km/h. Puterea motorului este de 1.5 cp. Banda dispune de Computer de antrenament.

Valorile msurate sunt: Distanta, Viteza alergare, Calorii, Puls, Inclinare. Functii suplimentare USB, MP3 Player, Card SD. Trebuie ai foarte mare grija, banda nu suporta mai mult de 130kg. Iti recomand acest model de banda de alergat, acest articol a fost facut in urma citirii mai multor Review-uri si Pareri citite de la foarte multi clienti multumiti de acest model.

Vezi oferta aici

Pretul este acceptabil in comparatie cu ce se gaseste pe piata in acest moment. Pot spune ca este o achizitie reusita.O bandă de alergat bună va fi mereu o opțiune la îndemână, ce va facilita pierderea în greutate și va crește rezistența la efort.

Vezi detalii tehnice AICI

Alegerea unui astfel de aparat trebuie, însă, făcută cu grijă, în funcție de nivelul de experiență și nevoi. Recomandarea specialiștilor este ca atenția să se îndrepte către un model de bandă de alergat profesională, ce dispune de o suprafață de rulare special concepută pentru a reduce stresul asupra articulațiilor, și de funcții multiple, ce permit efectuarea unui număr mai mare de antrenamente.

Ai grija de sanatatea ta si a familiei tale achizitionand aparatura ce iti permite antrenamentul in propria locuinta, evitand astfel locurile publice si stresul drumului pana la sala de sport.

In aceasta perioada dificila, de pandemie, a crescut numarul vanzarilor aparaturii de fitness, ceea ce ne duce cu gandul ca oamenii se gandesc la propria sanatate si nu vor sa renunte la obiceiurile sanatoase nici in aceasta perioada in care restrictiile sunt cuvantul de ordine.

Banda de alergat cu inclinare automata Energy Fit MT10A, viteza maxima 12km/h, greutate maxima utilizator 130kg, mp3 input, USB, boxe incorporate, pliabila pe cilindru, roti transport

0.00
10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Design

10.0/10

Functii

10.0/10

Livrare

10.0/10

PRO

  • Ocupa spatiu de depozitare foarte putin
  • Se monteaza foarte usor
  • Pretul de achizitie foarte bun
  • Suport MP3, USB, card SD
  • Functie de siguranta

Contra

  • Suporta pana la 130kg

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.