Espressor manual cu sistem de spumare lapte, Joy Delimano

Espressor cu sistem de spumare lapte.Un vechi proverb romanesc spune ca ” Cine se trezeste de dimineata departe ajunge”. Azi vreau sa va prezint un aparat de calitate ce iti poate da energie pentru toata ziua. Espressor cu sistem de spumare lapte, Joy Delimano. Este unul dinre cele mai bune espressoare, pentru ca prepara o cafea ce cu greu o vei uita pe parcursul zilei.

Nimic nu se compară cu o ceașcă de cafea proaspătă de dimineață. Espressorul foloseste o presiune de 15 bari (presiunea perfecta pentru a scoate aroma din cafea). Consumul de curent electric este foarte redus, acesta este de 850w. Espressorul mai dispune de sistem de spumare pentru a prepara cafeaua perfecta.

După cum știu toți iubitorii de cafea, nimic nu se compară cu aroma tentantă a cafelei proaspăt preparate dimineața. Sau în orice moment al zilei! Faceți acest lucru cu Espressorul Delimano Joy, aliatul tău in zilele in care ai nevoie de relaxare la o cafea.

Temperatura de preparare a cafelei se face la peste 75°C.

Design cu filtrare dublă, în comparație cu filtrul cu perete unic, acest lucru permite rezultate perfecte (cremă excelentă) chiar dacă cafeaua nu este măcinată uniform. De remarcat la acest model de espressor este lipsa zgomotului, vei prepara cafeaua in liniste fara sa trezesti toata casa.

Zgomotul emis de espresor in timpul prepararii cafelei este de 80 dB (zgomot redus). Espressorul mai dispune de un suport de încălzire cu protecție împotriva căderii, se asigura că ceștile de cafea sunt întotdeauna calde și păstrate în siguranță.

Dupa folosire espressorul are functia de curatare automata a sistemului de spumare, practic se asigură că următorul espresso este extras la temperatura potrivită. In partea dreapta espressorul dispune de sistemul de spumare, astfel încât să te poți bucura de cappuccino, latte în confortul casei tale. duza de abur spumează laptele imediat, Intensitatea aburului este reglabilă pentru diverse moduri de preparare.

Pregătește orice băutură fierbinte pe bază de lapte (ciocolată fierbinte, cacao), precum și apă caldă pentru o ceașcă de ceai. Espressorul are un design tineresc, acesta isi gaseste locul in orice bucatarie cu foarte mare usurinta. Materialele din care este fabricat sunt de calitate superioara (un atuu pentru ca este foarte rezistent). Dupa folosire curatarea se face foarte usor, avand acces la toate componentele foarte rapid.

Espressor manual cu sistem de spumare lapte, Joy Delimano

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Design

10.0/10

Consum De Curent

10.0/10

Livrare

10.0/10

PRO

  • Usor de folosit
  • Se curata foarte usor dupa folosire
  • Sistem de spumare
  • Presiune de preparare 15 bari
  • Design modern

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.