Acumulator Duracell compatibil Canon EOS 400D

Acumulator Duracell compatibil Canon EOS 400D. Duracell este cel mai important producator de acumulatori si nu numai din lume.

Tehnologia reîncărcabilă modernă face ca bateriile Duracell să dureze mai mult și să asigure o performanță excelentă a tuturor dispozitivelor dumneavoastră.

Duracell vă asigură că dispozitivele pe care le folosiți zilnic dispun de energia de care au nevoie.

Compania Duracell pune la dispozitia consumatorului acumulatorul Duracell compatibil Canon EOS 400 D, un acumulator de mare precizitie, foarte rapid, o solutie fiabila de alimentare reincarcabila.

Toti acumulatorii marca Duracell vin la pachet cu garantia Duracell ceea ce inseamna ca acestia sunt capabili sa ofere putere fiabila ani la rand.

Produsul ofera performanta si putere de lunga durata. Atunci cand alegem un acumulator dedicat trebuie sa tinem cont de puterea de alimentare a aparatului si de cat de des este folosit acesta.

Acumulatorul se depoziteaza in incaperi aerisite, ferite de surse de apa si umezeala. în fiecare secundă în lume sunt vândute 63 de produse Duracell și sunt lansate din ce în ce mai multe dispozitive care necesită alimentare cu baterii.
Pentru mai multe detalii despre produs si informatii despre pret intra aici.
Categorie produs – Acumulatori si incarcatoare dedicate Powery
Tip produs – Acumulator
Tensiune de alimentare(V) – 7.4
Tip acumulator – Li-Ion
Capacitate – 650
Pentru – Aparat foto compact
Compatibil cu – Canon
Dimensiune (mm) – 45.0 x 33.3 x 16.0 mm

Baterii Duracell Specialitati Lithiu, 2016, 2 buc este setul de acumulatori care se potrivesc perfect la telecomanda de la masina si la diferitele tipuri de aparate.

Baterii Varta tip buton CR 2016, 90 mAh, 5 buc sunt cele mai bune, se potrivesc perfect la telecomanda de la inchiderea centralizata a masini, tip Logan. Extrem de durabile, se descraca foarte greu.

Baterii Alcaline VARTA High Energy AA, 4 buc sunt universale si se potrivesc la mai multe tipuri de aparate ce finctioneaza pe baterii. Acest set iti este foarte folositor, bateriile au o durata de viata lunga.

7.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Accesibil

10.0/10

Montare

10.0/10

claritate

0.0/10

PRO

  • Cei mai buni acumulatori.
  • Durata de viata este foarte mare.
  • Nu se scurge lichidul, cum se scurge din acumulatorii obisnuiti.

Contra

  • Pretul usor ridicat.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.