Acumulator extern TP-Link TL-PB10400, 10400 mAh, White

Acumulator extern TP-Link TL-PB10400, 10400 mAh, White este o baterie cu o capacitate foarte mare de stocare a curentului electric.

Cu ajutorul ei poti incarca un telefon smartphone sau o tablet intre 3 si 5 ori, depinde de capacitatea dispozitivului pe care doresti sa il incarci.

Acumulatorul extren dispune de doua sloturi usb, acest lucru te avantajaza pentru ca vei putea incarca doua dispozitive deodata. Daca vei achizitiona aceasta baterie externa aplicatiile tale favorite vor rula in permanenta.

Cele doua porturi usb au puteri diferite de a incarca dispozitivele tale, un port are capacitatea de 5V si 1A si un port are viteza mai mare de incarcare de 5V si 2A. Dispozitivul TL-PB10400 dispune de protectie la scurtcircuit, supratensiune, supracurent, supraincarcare, supradescarcare si supraincalzire, asigurand astfel incarcarea in conditii de siguranta, pentru a evita potentialul prejudiciu adus dispozitivelor dumneavoastra.

Acumulatorul extern dispune de o schema de circuit ce nu va permite pierderea de energie fara motiv.

Bateria externa dispune de un indicator inteligent, un sistem de leduri care iti va confirma stadiul curentului in bateria in momentul cand vei apasa pe butonul martor.

Mai dispune de o lanterna de care te poti folosi in situatii extreme.
Pentru o descriere mai amanuntita a produsului si informatii despre pret intra aici.
Specificatii
CARACTERISTICI GENERALE
Tip accesoriu – Acumulator extern
Culoare – Alb
Telefoane compatibile – Universal
Altele – Capacitate (mAh): 10400
Input: 5V / 2A
Output: DC 5V/2A – 5V/1A
4 led-uri pentru indicarea nivelului bateriei
Lanterna
Greutate – 241 g
Dimensiuni (W x H x D mm) – 44.3 x 88.8 x 44.3
Conectivitate – 1 x microUSB
2 x USB 2.0
Capacitate (mAh) – 10400

 

Baterie externa Pokeball 6000 mAh LED ese acumulatorul care te va ajuta sa iti incarci telefonul sa tableta in momentul cand vei avea cea mai mare nevoie de curent.

Baterie externa Leitz Complete Lightning, 1.350 mAh, negru este un acumulator pentru iPhone si iPad. Extrem de folositor si foarte util, iese in evidenta prin design-ul super slim, forma acumulatorului fiind una speciala in forma de card bancar.

Acumulator Extern 2600mAh Media-Tech cu functii Cantar si Lanterna extrem de folositor, Poate masura in 4 unitati diferite: kilograme, grame, uncii, pounzi. Te va ajuta in momentul cand vei ramane fara sursa de energie la tableta sau telefonul tau mobil. Are un singur port usb!

 

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Accesibil

10.0/10

Timp de incarcare a acumulatorului

10.0/10

fiabilitate

10.0/10

PRO

  • Portul usb de 2A este foarte folositor. Orice dispozitiv pe care il vei conecta se va incarca cu o viteza uluitoare.
  • Bateria externa este foarte folositoare in perioada concediilor sau cand ne aflam la plimbare in aer liber.
  • Acumulatorii din care este compusa aceasta baterie externa sunt de cea mai buna calitate, acestia inmagazineaza energie electrica. Chiar daca nu este folosita va pastra curentul in ea pentru foarte mult timp.

Contra

  • Acumulatorul extern este putin cam greut si voluminos.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.