Adaptor priza USA

Adaptor priza USA este un adaptor recomandat a fi folosit in USA / America / SUA / Statele Unite. Acest adaptor are capacitatea de a schimba forma stecherului, neschimband insa si voltajul(tensiunea).

Produsul are capacitatea de a schimba orice stecher intr-un stecher potrivit standardelor din USA. Atunci cand calatoriti in USA trebuie sa tineti cont ca aceasta foloseste tensiune de alimentare de 110 V, diferita de cea din Romania. Produsul este un adaptor de priza de la sistemul european la cel american.

Nu încărcati niciodată dispozitive în prezența umezelii, deoarece se pot produce incendii, electrocutări, vătămări corporale sau deteriorarea produsului.

Asigurăti-va că ati introdus complet adaptorul de priză c.a. (adaptorul de ștecher). Dacă adaptorul are lame sau piciorușe care se pliază, nu uita să le pliezi pentru a le proteja în timpul depozitării.

Nu lăsa-ti să pătrundă obiecte străine sau murdărie în porturile și conectorii adaptorului de perete și cablului de alimentare. Asigurăti-va că adaptorul este folosit într-un spațiu bine ventilat.

Dacă este folosit în spații ventilate neadecvat, precum în apropierea unei canapele, sub pătură sau pe un covor gros, este posibil ca adaptorul să se oprească pentru a nu se supraîncălzi.

Dacă o lamă sau un picioruș al unui adaptor de priză sau al unui cablul de alimentare pare deteriorat sau se blochează într-o priză de perete, nu-l repara, nu-l atinge și nu-l scoate.

De asemenea, nu atinge și nici nu folosi priza electrică.
Pentru mai multe detalii despre produs si informati despre pret intra aici.
Categorie produs – Accesorii Travelkit
Tip produs – Adaptor priza USA

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Accesibil

10.0/10

Montare

10.0/10

siguranta

10.0/10

PRO

  • Adaptorul este foarte folositor daca aveti aparate ce nu se potrivesc cu prizele din romania.
  • Se potriveste ca o manusa cu stecherele de la aparatele romanesti.

Contra

  • Pentru a evita electrocutarile asigurativa ca ati introdus bine in priza adaptorul.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.