Apa de Parfum Carolina Herrera 212 VIP Opinii Utile

Apa de Parfum Carolina Herrera 212 VIP pentru femei este un parfum absolut incredibil! Imi place cum aceasta aroma combina o nota de energie tineresca cu un strop de senzualitate eleganta, creand un parfum unic si memorabil.

Aroma incepe cu note proaspete de mar, lamai si tamarind, care sunt perfect echilibrate cu tonuri florale de gardenie si iasomie. In plus, parfumul contine si note de vanilie si mosc, care adauga o tenta calda si senzuala la aceasta aroma.

Vezi oferta aici

Este un parfum perfect pentru o seara de iesit, o cina romantica sau o petrecere eleganta, deoarece transmite un sentiment de incredere si stil. Este de asemenea ideal pentru a fi purtat in timpul zilei, deoarece nu este prea puternic sau abraziv.

Carolina Herrera 212 VIP este disponibil in flacoane mici de 30 ml, ceea ce il face ideal pentru a fi purtat in geanta sau pentru a fi luat in calatorii. De asemenea, este foarte rezistent, astfel incat nu trebuie sa iti faci griji ca aroma va disparea in timpul zilei.

Mai multe detalii aici

In general, recomand cu caldura Apa de Parfum Carolina Herrera 212 VIP pentru femei, deoarece este un parfum senzual si modern, cu o aroma distincta si puternica, care va atrage cu siguranta complimente.

Apa de Parfum Carolina Herrera 212 VIP Opinii Utile

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Ingrediente

10.0/10

Persistenta

10.0/10

Design

10.0/10

PRO

  • Foarte persistent
  • Raport pret calitate bun
  • Ingrediente de calitate
  • Cantitate ok
  • Design

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.