Apa de Parfum Carolina Herrera Good Girl, Femei, 80 ml

Carolina Herrera este creatoarea de moda si de parfumuri de mai bine de 30 de ani, aceasta este stabilita in america la New York iar azi va propunem cel mai nou parfum Apa de Parfum Carolina Herrera Good Girl, Femei, 80 ml.

Acesta imbina stilul elegant si sofisticat al orasului in care aceasta isi desfasoara activitatea. Good Girl este cel mai nou parfum lansat de catre Carolina Herrera.

Surprinde senzualitatea si misterul unei femei puternice care stie ce vrea. Sticla de parfum are forma de pantof stiletto. In esenta  sunt adunate o multime de ingrediente cum ar fi: tuberoza si iasomie de sambac, migdale, cafea, boabe de tonka si cacao.

Emblema casei de moda Carolina Herrera este spontaneitatea, complexitatea si puterea elegantei. Acest parfum extrem de sofisticat poate fi facut cadou persoanei iubite.

Stiati ca aceasta casa de moda Carolina Herrera are doua femei puternice la conducere? Mama si fiica. Aceastea vin cu idei noi periodic in materie de moda si pe linia de parfumerie.

Ambele se inspira din universul New-York, au o multime de tipuri de modele pe care sa le aplice in creeatiile lor cosmopolite, urbane si seducatoare.

Stilul lor elegant si senzual, combina rafinamentul de inalta clasa cu o tenta de inspiratie sud-americana.

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Persista

10.0/10

Intensitate

10.0/10

Design

10.0/10

PRO

  • Este un parfum care persista foarte bine, nu are nimic deranjant.

Contra

  • Forma sticlei poate fi putin incomoda.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.