Aparat de aer conditionat TESLA TA36FFML-1232IAPC Pareri Utile

Aparat de aer condiționat TESLA TA36FFML-1232IAPC este o alegere excelentă pentru a vă menține casa răcoroasă și confortabilă în timpul verii. Cu o capacitate de răcire de 12000 BTU și o serie de caracteristici tehnice avansate, acest aparat de aer condiționat oferă performanță excelentă și funcționalități utile pentru a vă asigura un climat optim în încăpere.

Clasa energetică A++ este o caracteristică cheie a acestui aparat de aer condiționat, ceea ce înseamnă că este extrem de eficient din punct de vedere energetic. Acesta vă permite să economisiți energie și să reduceți costurile la facturile de electricitate, fără a sacrifica performanța sau confortul.

Kitul de instalare inclus facilitează procesul de instalare a aparatului de aer condiționat, oferindu-vă toate accesoriile necesare pentru montare. Aceasta vă permite să economisiți timp și bani, asigurând o instalare corectă și sigură.

Vezi oferta aici

Funcția Turbo este ideală atunci când aveți nevoie de o răcire rapidă într-un timp scurt. Prin activarea acestei funcții, aparatul de aer condiționat va funcționa la putere maximă, răcind rapid încăperea și oferindu-vă confort în cel mai scurt timp posibil.

Funcția „I Feel” este o caracteristică inteligentă care permite aparatului de aer condiționat să detecteze temperatura și umiditatea ambientală și să ajusteze automat setările în consecință. Aceasta vă asigură că veți avea mereu un climat confortabil în încăpere, fără a fi nevoie să ajustați manual setările.

Funcția antifungică este proiectată pentru a îmbunătăți calitatea aerului din încăpere, eliminând bacteriile și microbii dăunători. Acest lucru contribuie la un mediu mai sănătos și mai igienic în casa dumneavoastră.

Autocurățarea este o caracteristică utilă care ajută la menținerea aparatului de aer condiționat într-o stare curată și funcțională. Aceasta elimină murdăria și bacteriile din unitatea interioară, asigurând o funcționare eficientă și prelungind durata de viață a aparatului.

Filtrul lavabil este ușor de curățat și întreținut, ceea ce vă permite să mențineți un aer curat și sănătos în locuință. Acesta ajută la reținerea particulelor de praf, polenului și altor impurități din aer, asigurând un mediu mai curat și mai confortabil.

Designul alb al acestui aparat de aer condiționat este elegant și se potrivește perfect în orice decor. Unitatea interioară este compactă și silențioasă, asigurând o funcționare fără zgomot și o distribuție uniformă a aerului răcit în încăpere.

Mai multe detalii aici

În concluzie, Aparat de aer conditionat TESLA TA36FFML-1232IAPC oferă performanță excelentă și funcționalități avansate pentru a vă menține casa răcoroasă și confortabilă în timpul verii. Cu capacitatea sa de răcire de 12000 BTU, clasă energetică A++, kitul de instalare inclus, funcția Turbo, „I Feel”, funcția antifungică, autocurățarea, filtrul lavabil și designul alb elegant, acest aparat de aer condiționat este o alegere excelentă pentru a vă asigura confortul și calitatea aerului în locuința dumneavoastră.

Vezi oferta Emag Vezi oferta EvoMag Vezi oferta Vexio Vezi oferta ITGalaxy

Aparat de aer conditionat TESLA TA36FFML-1232IAPC Pareri Utile

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Puternic

10.0/10

Design

10.0/10

Consum de energie mic

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate corect
  • Consum redus de energie
  • Silentios
  • Materiale de calitate
  • Design placut

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.