APARAT DE MASAJ PENTRU GÂT NECK VIVE

Gatul este o parte extrem de importanta a corpului si ca atare cateodata are nevoie de ingrijire speciala. Aparatul de masaj Neck Vive este un aparat ce maseaza gatul eliminand complet tensiunile din jurul acestuia.

Produsul se pune in jurul gatului si se actioneza printr-o telecomanda. Design-ul ergonomic face ca acest aparat sa se plieze perfect pe gat. Acest sistem terapeutic poate fi folosit la domiciliu, cu rezultate excelente.

Aparatul de masaj Neck Vive emana caldura, fapt ce ajuta la calmare si la relaxare. Cu ajutorul vibratiilor, gatul si ceafa se vor relaxa complet, tensiunile vor disparea. Se recoamnda a fi folosit de catre persoane adulte.

Prestigiosul brand Adore Better Living, specializat in sanatate si bunastarea organismului garanteaza calitatea produsului.

Pachetul contine 1 telecomanda care functioneaza cu baterii 1 x CR2032, bateria fiind inclusa si un incarcator de baterii. Aparatul pentru masajul gatului Neck Vive este solutia ideala pentru a va relaxa,seara, in timp ce vizionati programul preferat la tv, fiind extrem de usor de folosit.

Se pastreaza in incaperi aerisite, ferite de razele directe ale soarelui si de umezeala.
Categorie produs – Relaxare
Tip produs – Aparat masaj
Pentru – Adulti
Beneficiu – Relaxare
Tensiune – 100-240 V
Frecventa – 50-60 Hz
Intensitate – 200-800mA
Frecventa impulsurilor electrice – 1-1000Hz
Durata pulsului – 200-400 us
Temperatura – 40-48 ‘ C
Greutate – 0,68 Kg
Dimensiuni aproximative – 22×6 cm

Produse similare:

– DISPOZIV ELIMINARE GUȘĂ & MASAJ GÂT SBELT NECK SLIMMER este un dispozitiv modern și revoluționar dezvoltat de către terapeutul Paul Younane, renumit în toată lumea.

– APARAT SCĂRPINARE ȘI MASAJ DIN BAMBUS. Nu vă mai enervați rudele de fiecare dată când vă mănâncă spatele. Cu Aparat scărpinare și masaj din bambus  vă calmați imediat fără ajutor din partea altor persoane!

 – APARAT DE MASAJ GÂNDAC, are o forma incredibila si foarte eficienta, este disponibi in mai multe culori, daca ai achizitionat acest produs te vei bucura de functiile lui speciale.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

eficient

10.0/10

accesibil

10.0/10

Masaj

10.0/10

PRO

  • Un aparat foarte benefic, iti va oferi clipe de elaxare totala.
  • Bateria tine foarte mult.
  • Este foarte util, se poate folosi cand faci anumite activitati prin casa.
  • Foarte usor de setat tipul de masaj pe care il doresti.
  • Se monteaza foarte usor pe gat si vei avea acces foarte usor la toate butoanele.

Contra

  • Pretul usor ridicat.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.