Aparat de masaj pentru picioare Horigen® Feet King Review Util

Aparat de masaj pentru picioare Horigen® Feet King este un dispozitiv excelent pentru cei care cauta sa se relaxeze si sa se simta confortabil dupa o zi lunga de munca sau dupa un antrenament intensiv. Aparatul are un design modern si ergonomic, care il face usor de utilizat si de depozitat.

Aparatul de masaj dispune de patru moduri de masaj automat si un mod manual Shiatsu, astfel incat utilizatorul poate alege tipul de masaj care ii convine cel mai bine. De asemenea, aparatul dispune de o functie de incalzire, care ajuta la relaxarea muschilor si la imbunatatirea circulatiei sanguine.

Masajul picioarelor este extrem de benefic pentru organismul nostru, pe langa stimularea circulatiei sangvine, sunt masate si activate diverse zone din talpa piciorului ce corespund oragnelor. De asemenea masajul picioarelor este foarte relaxant dupa o zi plina.

Vezi oferta aici

Viteza si intensitatea de masaj sunt reglabile, ceea ce permite utilizatorilor sa ajusteze nivelul de presiune si intensitate in functie de preferintele lor. Aparatul de masaj poate fi utilizat si pentru masajul mainilor si pulpelor, oferind o experienta de masaj completa si personalizata.

Aparatul de masaj este livrat cu o telecomanda, care permite utilizatorilor sa controleze functiile aparatului de la distanta. De asemenea, aparatul este dotat cu huse detasabile, care pot fi curatate si inlocuite cu usurinta.

Mai multe detalii aici

In general, aparatul de masaj pentru picioare Horigen® Feet King este un dispozitiv excelent pentru cei care cauta sa isi relaxeze picioarele si sa isi imbunatateasca circulatia sanguina. Aparatul ofera o gama larga de optiuni de masaj, este usor de utilizat si de intretinut, si are un design modern si ergonomic.

Aparat de masaj pentru picioare Horigen® Feet King Review Util

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Rezistent in timp

10.0/10

Eficient

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Benefic
  • Realxant
  • Ergonomic
  • Usor de folosit

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.