Aparat de ras Philips StyleShaver QS6141/32, Wet & Dry, Acumulator, Pieptene pentru barba, Argintiu/Portocaliu

De acum iti poti crea propriul stil de barba, pentru ca noul Aparat de ras Philips StyleShaver QS6141/32, Wet & Dry, Acumulator, Pieptene pentru barba, Argintiu/Portocaliu este dotat cu cele mai ascutite lame de otel inoxidabil de cea mai buna calitate.

Aparatul ofera precizie atunci cand vrei sa faci un contur frumos la barba. Cu un simplu gest de la incheietura maini poti controla aparatul de ras si poti crea cele mai sofisticate modele de barba.

Cu dispozitivul de tuns integral metalic (32 mm) si cu pieptenele cu 12 reglaje de lungime va este usor sa obtineti exact lungimea dorita a barbii.

Fixati setarea perfecta a lungimii cu inelul de reglare. Dispozitivul de tuns metalic durabil, cu margini rotunjite care protejeaza pielea, garanteaza o tundere precisa si egala.

Pentru a proteja pielea de pe fata este indicat sa il folositi cu un gel sau spuma de ras, pentru comoditatea ta este de ajuns sa il folosesti pe uscat.

Lamele aparatuluiaseaza firul de par in pozitie pentru a fi taiat. Chiar si atunci cand barba are 3-4 zile pentru acesta nu este o problema. Lamele aparatului nu agata firele de par din barba, acesta le taie de la baza pieli.

Ledul aprins continuu indica un acumulator incarcat, iar cand este intermitent portocaliu va mai raman circa 10 minute de utilizare. Timpul de incarcare al acestui aparat de barbierit este foarte scurt, in cca 4 ore acumulatorul este incarcat FULL.

Aparatul de barbierit este dotat cu suport de incarcare pliant, acest lucru va ofera comoditate acasa si flexibilitate in deplasare. Rotita de reglare face usoara reglarea pieptenelui pe 12 setari de lungime.

Setarile ofera precizie maxima, in trepte de 0,5 mm pentru lungimile mai mici, pentru a defini exact stilul pe care il doriti, intre barba scurta crescuta de dimineata pana sera si barba de 3 zile.

Totodata, pentru barbile mai lungi, acesta ofera exact lungimile pe care le doriti, in trepte de 1 mm.

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Durata de incarcare

10.0/10

Autonomie Baterie

10.0/10

Protejaza pielea

10.0/10

PRO

  • Este aparatul de ras perfect.
  • Nu agata firele de par din barba.
  • Se incarca rapid, in 4 ore acumulatorii sunt pregatiti de utilizare.
  • Se poate folosi atat in mediu umed cat si uscat.
  • Manerul ergonomic te va ajuta sa ai controlul total al aparatului de barbierit.

Contra

  • Trebuie sa sti ca aparatul de barbierit nu functioneaza cat timp este conecteat la reteaua de energie electrica din casa.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.