Aspirator de mana CYCLONE Wet & Dry 500 12in1, MalTec 108016 Pareri

MALTEC Aspirator de mana CYCLONE Wet & Dry 500 12in1, MalTec 108016, este un aspirator dotat cu tehnologia ciclon, foarte puternic si practic pentru casa sau pentru masina. Poate fi folosit pe canapele, lenjerii, fotolii, pe mese pentru frimituri si in orice alt loc. Capacitatea recipientului de praf este de 0,5 l, se goleste si se curata foarte usor.
Un aspirator de mana extrem de practic, cu o durata a bateriei de 25-30 minute si un timp de incarcare totala de 4h. Bateria est e li-ion
Un aspect foarte important este faptul ca poate fi folosit atat pe uscat cat si pentru lichide. Un real ajutor pentru familiile cu copii, tot ce trebuie sa faci, este sa pui aspiratorul incarcat undeva la indemana iar in cazul in care este nevoie, puteti curata foarte rapid un lichid varsat pe jos, pe fotoliu, pe canapea, pe pat, pe jos.

 

Deasemenea un real ajutor pentru curatenia in masina.
Aspirator de mana CYCLONE Wet & Dry Maltec are un design placut, este usor de depozitat, usor de transportat, dotat cu statie de andocare, pentru incarcare. Filtrele sunt lavabile, rezervorul, la fel.
Puterea de aspirare este foarte mare, este dotat cu multe accesorii de ajutor: Piesa de extensie, Teava, Adaptor, Baza de incarcare montata pe perete, Filtru, Furtun elastic, Perie, Varf de cauciuc pentru lichide.


Este ideal pentru curatenia dupa animalutele de casa, porcusori de Guineea, hamsteri, pisicute, catei, care lasa par, dar si papagali si diverse pasari.
Este un aspirator cu un raport pret calitate foarte corect si este extrem de recomandat de catre persoanele care l au achizitionat. Recenziile pozitive vorbesc de la sine despre calitatea si rezistenta in timp a acestui aspirator de mana.
Il recomandam pentru ca este foarte practic in orice casa, este wireless si de un real ajutor in gospodarie.

Aspirator de mana CYCLONE Wet & Dry 500 12in1, MalTec 108016 Pareri

10

Rezistent in timp

10.0/10

Pret

10.0/10

Practic

10.0/10

Design

10.0/10

Silentios

10.0/10

PRO

  • Putere de aspirare mare
  • Silentios
  • Umed si uscat
  • Pret accesibil
  • Rezistent in timp

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.