Aspirator Nano Wet&Dry Vac Rovus Review si Impresii Utile

Aspirator Nano Wet&Dry Vac Rovus este un dispozitiv excelent pentru curățarea oricărei suprafețe, atât umede, cât și uscate. Acesta are o putere mare de aspirare, cu un motor de 800 de wați, care îți permite să aspiri ușor murdăria și praful din podele, covoare, tapițerii și multe altele.

Unul dintre aspectele sale cele mai importante este că poate fi utilizat atât pentru curățarea suprafețelor uscate, cât și a celor umede. Acesta vine cu un rezervor de 15 litri, care îți permite să colectezi ușor murdăria și apa rezultată din curățare. De asemenea, aspiratorul are un sistem de filtrare HEPA, care reține particulele de praf și bacteriile, oferind un aer mai curat în cameră.

Aspirator Nano Wet&Dry Vac Rovus este, de asemenea, foarte ușor de utilizat, cu o greutate de doar 4,7 kg și un design compact și portabil. Acesta vine cu un set de accesorii, inclusiv o perie pentru tapițerii, o duză pentru spălarea pardoselilor, o duză pentru spații înguste și o perie pentru praf, care îți permit să curăți ușor toate suprafețele din casă.

Vezi oferta aici

De asemenea, aspiratorul are o funcție de suflare, care îți permite să elimini ușor praful și murdăria din zonele greu accesibile, precum colțurile și spațiile înguste. Acesta are, de asemenea, o funcție de reglare a puterii de aspirare, care îți permite să ajustezi puterea în funcție de suprafața pe care o cureți.

În concluzie, aspiratorul Nano Wet&Dry Vac Rovus este o alegere excelentă pentru oricine caută un dispozitiv puternic și versatil pentru curățarea suprafețelor uscate și umede. Cu rezervorul său mare, sistemul său de filtrare HEPA și gama sa de accesorii utile, acest dispozitiv îți va ajuta să curăți ușor și eficient toate suprafețele din casă.

Mai multe detalii aici

Aspirator Nano Wet&Dry Vac Rovus Review si Impresii Utile

10

Calitate materiale

10.0/10

Pret

10.0/10

Practic

10.0/10

Rezistent

10.0/10

Functii bune

10.0/10

PRO

  • Aspira umed si uscat
  • Raport pret calitate bun
  • Practic
  • Usor de folosit
  • Rezistent in timp

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.