BANDA DE ALERGAT / MERS, PLIABILA, T5006, THEWAY FITNESS

BANDA DE ALERGAT / MERS, PLIABILA, T5006, THEWAY FITNESS o banda de alergare foarte stabila si usor de transportat. Foarte potrivita pentru acasa dar si pentru la birou, pentru cand timpul nu va permite sa ajungeti la sala. Este pliabila si usor de depozitat, astfel ca nu va ocupa loc in camera daca nu este folosita. Este dotata cu Bluetooth si poate fi controlata de la distanta prin telecomanda. Deasemenea poate fi conectata la aplicatia EQisports. Poate fi folosita atat pentru alergat cat si pentru mers. Poate fi folosita pentru exercitiile zilnice pentru o forma fizica de invidiat sau poate fi folosita deasemenea pentru recuperare medicala. Motorul este foarte silentios deci nu veti avea probleme cu celelate persoane din casa sau cu vecinii. In timp ce va antrenati puteti asculta muzica sau vorbi la telefon, banda are suport pentru diverse dispozitive mobile.

Vezi oferta aici


Riscul de accidentari este inexistent datorita calitatii covorului rulant care este format din 6 straturi, covor anti-frecare, covor anti-zgomot, covor pentru rezistenta, covor de spuma pentru reducere a socurilor, covor de intarire contravantuire, covor Trelon.
Butoanele sunt usor de folosit,intuitive si sunt cu touch screen. Butoanele sunt de start/stop, pause/continue si +/- pentru intensitatea antrenamentului sau selectati viteza prestabilita de 6 sau 12 km/ora prin apasarea lunga a butoanelor 6 respectiv 12 din dotare.
Montajul se realizeaza foarte usor. Greutatea maxima suportata este de 120 Kg.

Mai multe detalii aici


Putem spune despre aceasta banda de alergare ca este una foarte robusta, rezistenta in timp si care isi merita toti banii. Deasemenea raportul pret calitate este unul corect. Fiti in forma cu BANDA DE ALERGAT / MERS, PLIABILA, T5006, THEWAY FITNESS si preagatiti va acel faimos summer body sau de ce sa nu fiti in forma tot timpul anului in confortul locuintei dumneavoastra. Alegeti sanatatea si calitatea.
Specificatii:
Tensiune: 220V
Culoare: cafeniu, negru
Putere motor: DC 1.5CP, 2.5 la varf
Viteza: 1,0 km/h-17 km/h
Afisaj consola: dublu afisaj digital
Pe consola puteti urmari informatii despre antrenament: viteza / timp / distanta / calorii
Are Bluetooth si posibilitatea de conectare la apilcatia EQisports
Inclinare: panta fixa
Curea model diamant
Zona de alergat: 500*1250mm
Greutatea maxima a utilizatorului: 120 kg
Greutate (G.W/N.W): 55/46KG
Dimensiune: L1467*W780*H1195 mm
Dimensiune pliata: L1542*W780*H165 mm
Dimensiune ambalaj: L1695*W850*H205 mm
Necesita montaj

 

BANDA DE ALERGAT / MERS, PLIABILA, T5006, THEWAY FITNESS

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Multifunctionala

10.0/10

Stabila

10.0/10

Functii

10.0/10

PRO

  • Usor de folosit
  • Stabila si robusta
  • Silentioasa
  • Rezistenta in timp
  • Usor de transportat si montat

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.