Blocator loc parcare automat Recomandari si Info Utile

Blocator loc parcare automat este un produs excelent pentru cei care doresc să-și protejeze mașina de neplacerile cauzate de alți șoferi, care va pot ocupa locul de parcare. Acesta vine cu 2 telecomenzi și o alarmă, oferind o soluție convenabilă și eficientă pentru blocarea locurilor de parcare.

Designul blocatorului de parcare este într-un format clasic, de culoare galben/negru, cu dimensiuni de 58 x 24 x 46 cm și o greutate de aproximativ 6 kg. Capacitatea sa de încărcare este de 2 tone, ceea ce înseamnă că este suficient de puternic pentru a rezista la greutatea majorității autovehiculelor.

Vezi oferta aici

Blocatorul de parcare automat este fabricat dintr-un material durabil și rezistent la intemperii, ceea ce îl face potrivit pentru utilizarea în diverse condiții meteorologice. Acesta este dotat cu un sistem automat de ridicare și coborâre, care este activat prin intermediul telecomenzilor furnizate.

Alarmele integrate îi oferă un nivel suplimentar de securitate, alertând proprietarul mașinii în cazul în care cineva încearcă să-l mutileze sau să-l ridice. Acesta este alimentat de o baterie de 12V și include un încărcător pentru a asigura o funcționare continuă.

În general, acest Blocator loc parcare automat este o soluție excelentă și eficientă pentru a proteja mașina împotriva daunelor cauzate de alți șoferi. Cu o capacitate de încărcare de 2 tone, o construcție rezistentă la intemperii și un sistem automat de ridicare și coborâre, acesta este cu siguranță un produs pe care merită să îl luați în considerare.

Mai multe detalii aici

Blocator loc parcare automat Recomandari si Info Utile

10

Calitate materiale

10.0/10

Pret

10.0/10

Practic

10.0/10

Util

10.0/10

Rezistent

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Usor de montat
  • Rezistent in timp
  • Util
  • Practic

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.