Calorifer electric Star-Light YOH13B, 2500 W, 13 elementi, 3 trepte de putere, Termostat reglabil, Protectie supra-incalzire, Protectie anti-inghet, Indicator luminos, Negru

Calorifer electric Star-Light YOH13B, 2500 W, 13 elementi, 3 trepte de putere, Termostat reglabil, Protectie supra-incalzire, Protectie anti-inghet, Indicator luminos, Negru este produsul de care vei avea nevoie pe perioada anotimpului rece.

Pentru inceput va trebui sa sti ca, caloriferul electric are un design nou, ultra modern ce se va potrivi tuturor ambienturilor. Este foarte frumos, foarte comod, usor de folosit si usor de transportat.

Isi va face simtita prezenta foarte usor intr-o camera de 25-30 mp, timpul de cand i vei conecta la priza si momentul cand acesta va incepe sa degaje caldura este foarte scurt.

In momentele cand vei avea caldura oprita la bloc, sau vei avea nevoie sa incalzesti o camera din zona rurala acest calorifer este tot ce vei avea nevoie.

Indiferent ca avem sau nu situatii mai “speciale”, precum un nou nascut sau parintii ori bunicii mai in varsta care locuiesc cu noi, incalzirea locuintei este esentiala pentru un sistem imunitar sanatos.

Caloriferul este destul de generos, acesta dispune de 13 elementi care vor imprastia caldura foarte repede. Caloriferul dispune de trei trepte de folosinta, pentru fiecare treapta caloriferul are consumul de energie diferit.

Beneficiaza de reducerea curenta – Pret redus!!!

Treapta unu va avea consum de pana la 1000W, treapta doi are consum de energie de 1500 W, treapta trei are cel mai mare consum, adica undeva la 2500W.

Termostatul reglabil de camera cu, care este prevazut e va ajuta sa menti constanta temperatura din interiorul camerei in care caloriferul functioneaza.

Pentru mai multe detalii despre produs poti intra AICI!!!

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Accesibil

10.0/10

Design

10.0/10

Consum de energie

9.0/10

PRO

  • Foarte usor de folosit.
  • Foarte silentios.
  • Elementii se incalzesc imediat.
  • Caloriferul dispune de 3 trepte de folosinta.
  • Rotile pentru transport sunt foarte folositoare.

Contra

  • De la treapta doi in sus consumul d energie se va simti.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.