Calorifer electric Star-Light YMOH7BL, 700W, 7 elementi, 3 trepte de putere, Termostat reglabil, Protectie supra-incalzire, 3 canale ulei, Negru

Caloriferul electric Star-Light YMOH7BL, 700W, 7 elementi, 3 trepte de putere, Termostat reglabil, Protectie supra-incalzire, 3 canale ulei, Negru este un produs de care vei avea nevoie pe anotimpul iernii.

Caloriferul electric are un design modern, este compact si foarte eficient.

Dimensiunile mici de care beneficiaza acest produs iti vor fi de folos, pentru ca poate fi plasat in orice loc din camera.

Atentie!!! Acest calorifer se foloseste doar la interior, caloriferul dispune de 7 elementi ce dispune de 3 canale de ulei care se incalzeste si radiaza caldura in incaperea in care este amplasat.

 Caloriferul Star-Light YMOH7BL dispune de termostat de camera, termostat de siguranta, buton de pornit-oprit, indicator luminos de folosinta. Acesta va indica cand caloriferul este in functie.

Caloriferul mai dispune de siguranta de protectie si supraincalzire. Un minus la acest produs este ca nu beneficiaza de roti pentru transport.

Daca doriti sa cautati un produs anume – Toate ofertele sunt AICI.

Daca vrei sa muti caloriferul dintr-un loc in altul va trebui sa il ridici pe sus. Un plus este ca acesta cantareste foarte putin, doar 3.61kg.

Dimensiunile caloriferului snt urmatoarele: inaltime 38cm, latime 32cm, adancime 13.3cm. Acest calorifer incalzeste foarte usor o camera normala de apartament, un birou, etc…

Consumul de energie electrica este foarte mic.

Pretul este AICI.

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Consum de curent electric.

9.0/10

PRO

  • Design ultra-modern.
  • Caloriferul este foarte usor.
  • Culoarea se potriveste cu aproape orice mobila.
  • Produsul dipune de siguranta la supraincalzire.
  • 7 elementi foarte eficienti.

Contra

  • Un minus este ca acest calorifer nu are roti pentru transport.
  • Este foarte usor, cantareste doar 3kg.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.