Camera auto DOD LS470W+, 3″, Full HD, GPS 10x, senzor Sony, lentile 7g Sharp, WDR, G senzor

Camera auto DOD LS470W+, 3″, Full HD, GPS 10x, senzor Sony, lentile 7g Sharp, WDR, G senzor este un produs de calitate superioara ce filmeaza foarte bine pe timp de zi pe timp de noapte sau in conditii de luminozitate scazuta.

Camera filmeaza cu sunet clar, nu este o camera de filmat auto foarte ieftina, nu oricine isi poate permite acest model.

Persoanele care calatoresc si care vor sa isi pastreze imaginile ca amintire aceasta camera va va oferi imaginile cele mai clare. DOD LS470W+ este o camera auto full hd ce va permite sa filmati la o rezolutie reala Full HD, inregistrand atat traseul parcurs, cat si viteza de deplasare a autovehiculului dumneavoastra, calitatea filmarilor realizate fiind net superioare fata de alte camere auto cu rezolutii interpolate full hd.

Unghiul de filmare este de 150 de grade, camera de filmat este dotata cu lentile Sharp 7G.

Verifica aici daca produsul beneficiaza de reducere.

Diplay–ul generos pe care poti urmari imaginile pe care camera le inregistreaza este de 3 inch, Filtru polarizat detasabil, camera de filmat are GPS incorporat, aceasta inregistreaza traseul parcurs cu ajutorul acestuia. GPS 10X- inregistreaza coordonatele traseului inregistrat.

La redarea filmarilor cu player-ul DOD GPS Player V2.0 avem harta cu taseul filmat. Atentie foarte mare la temperatura din interiorul masini, pentru ca acest odel de camera poate functiona intre -20 de grade si + 65 de grade.

Aceasta camera functioneaza conectata la priza autoturismului pentru bricheta, bateria interna este folosita doar pentru a pastra data, ora si setarile camerei.

Pentru mai multe detalii despre acest produs, intra aici.

 

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Imagine inregistrata

10.0/10

PRO

  • Inregistrare audio-video la o rezolutie hd de 1920x1080 Full HD.
  • Unghi de filmare 150 grade.
  • Lentila Sharp 7G.
  • Display 3 inch.
  • Filtru polarizat detasabil.

Contra

  • Temperatura de functionare: -20 grade + 65 grade.
  • Pretul nu este de negijat.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.