Camera IP D-LINK DCS-930L, WIRELESS N, WPS

Unii dintre noi stim ce inseamna sa avem casa sparta si pradate de hoti, a sosit momentul sa ne supraveghem de la distanta locuinta, biroul sau oricare alt obiectiv important.

Azi va propunem o camera de supraveghere foarte performanta ”Camera IP D-LINK DCS-930L, WIRELESS N, WPS”. Aceasta camera va transmite flux de imagini pentru aplicatii de supraveghere si inregistrare.

Camerele de securitate IP de la D-Link sunt disponibile atât în varianta cu cabluri, dar şi wireless, cu senzori de rezoluţie mare capabili să ruleze imagini şi sunete conform standardelor tehnologice, inclusiv JPEG/MPEG-4.

Trebuie sa sti ca aceste camere de supraveghere pot functiona, pot reda si pot inregistra imagini in conditii nefavorabile si in conditii de lminozitate scazuta. Aceasta camera poate transmite in timp real imagini pe aplicatiile de pe telefoanele mobile care suporta conexiune 3G.

Camerele de supraveghere D-Link se monteaza foarte usor. Administrarea lor este simpla, prin intermediul unei interfete web cu ajutorul careia puteti inregistra direct pe hard drive-ul calculatorului personal sau utilizand un dispozitiv de stocare extern.

Setarile sunt extrem de simple, poti face camera sa filmeze in permanenta sau doar atunci cand senzorul detecteaza miscare.

Spre deosebire de camerele web traditionale, modelele DCS-930L si DCS-932L incorporeaza un procesor si un server web, ceea ce se traduce printr-o functionare excelenta chiar si in lipsa unui calculator personal pornit.

Cu aplicatia mydlink pentru iPhone si Android puteti vizualiza cu usurinta inregistrarile de pe camera dumneavoastra de oriunde, prin intermediul internetului sau a unei conexiuni 3G.
– Caracteristici Generale
Tip – Camera de supraveghere
Rezolutie senzor (pixeli) – 0.3 MP
Rezolutie video (pixeli) – 640 x 480
Interfata 1 x 10/100 Mbps (RJ-45)
Management – Accesarea camerei prin intermediul internetului
Iluminare minima (lux) – 1
Lentile – 5.01mm, F/2.8
Protocoale suportate – DHCP, NTP, DNS Client, SMTP, FTP Client, HTTP, PPPoE, UPnP, LLT D, 802.11 n, PV4, ARP, TCP, UDP, ICMP, DDNS
Alimentare – 5V / 1.2
LED-uri indicatoare – WPS
Altele – 32 MB Flash, 32 MB SDRAM
Dimensiuni (D x H x W mm) – 65 x 65.8 x 126
Greutate – 76.9 g

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Montaj

10.0/10

Inregistrare Video

10.0/10

Rezolutie Pixeli

10.0/10

PRO

  • O camera de supraveghere de calitate, transmite imagini in timp real, te anunta imediat cand detecteaza miscare in sona in care este amplasata.
  • Aplicatia MyDlinkLite extrem de benefica, primesti alerta pe teefonu mobil imediat ce se produce miscare.
  • Se monteaza foarte usor si este foarte usor de folosit de catre oricine are parola.
  • Daca ai achizitionat aceasta camera de supraveghere vei avea dovada oricarui eveniment produs in zona ei de actiune.

Contra

  • Sonorul cam slabut.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.