Camera supraveghere video AKU interior/exterior infrarosu (IR) FALSA

Daca esti in cautare de o camera de supraveghere ieftina si buna, iti prezentam acest nou produs camera supraveghere video AKU interior/exterior infrarosu (IR) FALSA. Se monteaza foarte usor in locurile de unde pote capta cele mai clare si cele mai relevante imagini.

Camera poate supraaveghea obictive importante cum ar fi: spitale, case de amanet, magasine de toate felurie, parcari, birouri, casa in care locuiesti si ulte alte obiective. Camera de supraveghere este fixa, odata montata aceasta inregistreaza doar imaginile pe care le surprinde in zona ei de actiune. Ledurile din jurul lentilei 36 la numar o ajuta sa inregistreze imagini de calitate pe timp de noapte in infrarosu.

Montajul se face foazrte usor, talpa pe care se fixeaza camera de supravegre se prinde in perete cu 4 holsuruburi. Camera se poate alimenta cu 2 baterii sau acumulatori tip AA. In raport calitate pret, camera de supraveghere este o achizitie exceptionala.

Camera de supraveghere poate veghea asupra obiectiveor din interior si din exterior, nu o incoodeaza cu nimic sa inregistreze cele mai bune imagini in conditii meteo nefavorabile.

  – Detalii Tehnice
Alimentare – 2 x baterie AA
LED-uri indicatoare – 36 LED-uri
Altele – Fixa

9.4

Calitate

9.0/10

Pret

10.0/10

Montaj

10.0/10

Inregistrare Video

9.0/10

Rezolutie Pixeli

9.0/10

PRO

  • Camera se monteaza foarte usor, sunt necesare 4 holsuruburi.
  • Dispune de 36 de leduri in infrarosu care vor fi benefice pe timp de noapte.

Contra

  • Camera de supraveghere este fixa.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.