Canapea Extensibila Bingo, Genarom, Stofa Amore Bez / Neo 7, 200 x 100 x 90cm

Canapea Extensibila Bingo, Genarom, Stofa Amore Bez / Neo 7, 200 x 100 x 90cm este un produs de calitate, cu n design ultra modern, tineresc ce poate fi folosit atat in dormitor cat si in living.

Canapeaua este fabricata din materiale atent alese pentru rezistenta si comfort. Aceasta dispune de o lada de depozitare amplasata sub sezut, foarte incapatoare.

Aici se pot depozita diferite accesorii de care nu ai nevoie in orice moment al zilei. Canapeaua se poate transforma foarte usor in pat, datorita sistemului inovativ de tip clic – clac.

Materialele folosite pentru structuura canapelei sunt urmatoarele: placi aglomerate din lemn, arcuri tip Bonell, spuma poliuretanica, stofa de calitate superioara; -tapiterie: Amore Bez + Neo7.

Sfatul nostru pentru asezarea canapeei este urmatorul: aceasta trebuie amplasata intr-un loc aerisit, departe de razele soarelui si de alte surse de caldura, ferita de umezeala sau variatii mari de temperatura.

Verifica aici, daca produsul beneficiaza de reducere.

Canapeaua se curata foarte usor, este recomandat ca pentru curatare sa se foloseasca substante care contin solventi chimici sau alcool.

Pentru a evita depunerea de acarieni trebuie sa aspirati periodic suprafata canapelei. Canapeaua este proiectata pentru a fi folosita de 3 persoane in acelasi timp.

Canapeaua vine montata, o optiune foarte buna pentru persoanele care nu se pricep la asamblarea mobilei.

Pentru mai multe detalii despre acest produs, intra aici!

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Material de fabricatie

10.0/10

PRO

  • Foarte usor de intretinut.
  • Se curata foarte usor.
  • Canapeaua poate fi asezata atat in dormitor, cat si in living.
  • Lada de depozitare este foarte generoasa.
  • Design modern.

Contra

  • Nu am identificat contra indicatii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.