Cea mai bună aerotermă pentru acasă, economica si rezistenta

Fara sa ne dam seama a sosit si anotimpul rece, pentru a incalzi cat mai rapid o incapere de maxim 15 m², iti recomand cea mai buna aeroterma Zass ZFH 01, 2000 W, 2 trepte de putere.

Aceasta dispune de functie de ventilatie, protectie supraincalzire si termostat reglabil. Aeroterma dispune de un design acceptabil, culoarea alba se potriveste oricarui ambient, maner pentru transport si led indicator.

Materialul din care este fabricata este unul de foarte mare calitate, la un pret acceptabil. Ce este de luat in seama este faptul ca aeroterma daca este data la treapta maxima nu miroase a incins sau a cauciuc.

Transportul dintr-o incapere in alta il poate face oricine, pentru ca manerul este foarte bine lucrat si stabil. Greutatea este de 1.2 kg.

Consumul de energie electrica se face in functie de treapta de caldura pe care o degaja. Puterea maxima este de 2000 W, aceasta trebuie alimentata la 220V.

De retinut, aeroterma trebuie folosita doar la interior, a se feri de umezeala si de lichide.Acest articol a fost facut in urma multor pareri adunate de pe o multime de site ce vand acest produs.

In concluzie este o achizitie buna iar raportul calitate pret este unul ideal.

Cea mai bună aerotermă pentru acasă, economica si rezistenta

0.00
9.8

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Rezistenta in timp

10.0/10

Design

10.0/10

Consum de energie electrica

9.0/10

PRO

  • Usor de folosit
  • Design Modern
  • Foarte rezistenta
  • Incalzeste rapid
  • Pret Acceptabil

Contra

  • Consumul de curent nu este de neglijat

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.