Cea mai buna camera video sport Insta360 ONE X2 , 5.7K, 360° , Waterproof, Negru

Camera video sport Insta360 ONE X2 , 5.7K, 360° , Waterproof, Negru este o camera ce dispune de doua dispozitive, unul pe fiecare parte ce filmeaza cu ele tot dupa care imbina amblele imagin pentru a crea o captura de 360° in jurul ei. Acest model de camera video sport dispune de doua mari avantaje. Primul este o stabilizare giroscopica pe 6 axe ce filmeaza super clar, avantajul cu numarul 2 este ca softul este foarte bine dezvoltat pe android ios cat si pe windows, usor de utiizat din toate aceste aplicatii. De exemplu din cateva clicuri iti poti obtine foarte usor un clip de prezentare de cea mai buna calitate la cea mai inalta rezolutie.

SELFIE STICK INVIZIBIL
Fără dronă? Nici o problema. Urmăriți stick-ul disparând în editarea dvs., creând un efect de cameră plutitoare. Tot ce a mai rămas ești tu în centrul poveștii.
SCHIMBARE DE TIMP
Treceți ultra încet sau accelerați lucrurile cu un hyperlapse. Editați cu ușurință filmările 360 sau Steady Cam în aplicația de pe telefon.
EDITARE AI
Lăsați AI să editeze pentru dvs. în aplicația Insta360. Încercați șabloanele de editare prestabilite precum Stop Motion și Dolly Zoom în Shot Lab. Sau lăsați Deep Track 2.0 să urmărească obiectele în mișcare în fotografie.

IPX8 IMPERMEABILĂ
Corpul robust al lui ONE X2 este rezistent la apă până la 10 metri (33 ft). Când ați terminat de fotografiat, porniți AquaVision în aplicație pentru a echilibra automat culorile din fotografiile subacvatice.
PURESHOT
PureShot îmbunătățește gama dinamică a fotografiilor tale cu lumină scăzută, reducând în același timp zgomotul și păstrând detaliile. Obțineți dintr-o atingere ceea ce obișnuia să faceți mai multe fotografii între paranteze.
LIVE STREAM & WEBCAM
Intră în direct în 360 de grade pe Facebook și YouTube. Sau utilizați modul webcam pentru a vă conecta la Zoom sau la oricare dintre alte platforme de conferințe preferate.
4-MIC 360° AUDIO
ONE X2 folosește patru microfoane pentru a vă localiza și a vă concentra vocea, indiferent de modul în care țineți camera. Un nou algoritm inteligent de reducere a vântului înseamnă că obțineți doar sunetul dorit.


ECRAN TACTIL ȘI BATERIE
Previzualizați fotografia în 360 cu ecranul tactil ultraluminos al ONE X2. Și continuați să fotografiați mai mult timp cu o baterie de 1630 mAh – 55% mai mare decât cea a lui ONE X.

Cea mai buna camera video sport Insta360 ONE X2 , 5.7K, 360° , Waterproof, Negru

0.00
10

Rezistenta

10.0/10

Pret

10.0/10

Calitate Filmari

10.0/10

Portabilitate

10.0/10

Livrare

10.0/10

PRO

  • Usor de folosit
  • Aplicatie pentru toate sistemele de operare
  • Livrare Rapida
  • Foarte Rezistenta
  • waterproof

Contra

  • Pretul usor cam ridicat

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.