Am mancat. O fi pacat? DR. MIHAELA BILIC

Cea mai buna carte de slabit Am mancat. O fi pacat? Dr Mihaela Bilic, cel mai cunoscut si iubit medic nutritionist de la noi din tara. Cea mai buna carte de slabit in acceptiunea noastra, Am mancat. O fi pacat? te invata sa slabesti sanatos, fara a te chinui cu alimente insipide, ci cu alimente pe care le ai manca in mod obisnuit doar ca in combinatii sanatoase si in portii mai mici.

Un ghid pentru slabit pe care il vei adora si iti va deveni carte de capatai. Scapati de obsesia dietelor si slabiti sanatos si fara stres, cel mai bun mod de a slabi. Practic puteti slabi mancand orice. In Am mancat. O fi pacat? este reconsiderat felul extremist in care am fost invatati de a lungul timpului, sa slabim.

Moderatia este cuvantul de ordine si atitudinea pe care dr Bilic, ne sfatuieste sa o adoptam in relatia noastra cu mancarea. Modul relaxat in care suntem invatati sa slabim, este modul cel mai placut, fara a ne impune reguli si restrictii care de cele mai multe ori ne fac mai mult rau decat bine.

Psihicul trebuie sa conlucreze cu fizicul in procesul de slabire, astfel ca nu vom vrea sa avem un psihic stresat, plin de restrictii. Mihaela Bilic ne invata sa mancam fara sa ne simtim vinovati.

Am mancat. O fi pacat? este cel mai bun ghid de slabit si cel mai permisiv, usor de inteles si cu care foarte multe femei rezoneaza.

Nu va chinuiti corpul si mintea, slabiti sanatos, mancand mai putin, facandu-va din mancare un prieten si nu un inamic.

Medic primar cu specializarea diabet si boli de nutritie, Mihaela Bilic este cel mai iubit medic nutritionist si unul dintre cei mai urmariti de la noi din tara si nu numai. Slabeste sanatos sub indrumarea unul medic adevarat iubindu-ti si respectandu-ti corpul si nevoile lui.

Am mancat. O fi pacat? DR. MIHAELA BILIC

10

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Lizibilitate

10.0/10

Siguranta informatiei

10.0/10

Livrare

10.0/10

PRO

  • Pret foarte bun
  • Oferte disponibile
  • Usor de citit
  • Informatii pretioase
  • Medic de incredere

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.