Cea mai buna Motosapa Hecht 752, 2 CP, latime 25 cm, 14.5 Kg

Motosapa HECHT 752, putere 52 cm, latime de lucru 25 cm 14.5 kg, cea mai buna motosapa si foarte cautata pentru toate avantajele pe care le prezinta. Este foarte usor de folosit, poate fi folosit atat de barbati cat si de catre femei, si asta pentru ca manevrabiltatea este una foarte usoara iar forma ei face diferenta in felul in care se simte atunci cand este folosita.
Motosapa HECHT 752 este un real ajutor mai ales in acest sezon cand ne pregatim terenul pentru insamantare si pentru roadele de calitate din sezonul de recolta a roadelor. Este perfecta pentru sapat, pentru plivit si pentru maruntit bolovanii. Pamantul va fi perfect pregatit pentru insamantare. Scapa de munca manuala, ia ti un ajutor de incredere, vei vedea ca activitatea va deveni mai placuta si mult mai rapida. Te vei intreba de ce ai asteptat atata timp si de ce nu ai achizitionat o motosapa mai devreme. Poate fi folosita atat in sere cat si pe teren deschis. Gradina ta va arata ingrijita cu efort minim.

Vezi oferta aici


Specificatii tehnice:
Puterea maximă a motorului la 7500 rpm: 1,5 kW / 2 CP Turația maximă de funcționare a motorului: (rpm) 9000 min-1 Viteza piesei de lucru: (rpm) 234-280 / min. Capacitate cilindrică: 51,7 cm3 Adâncimea de lucru: 60 – 100 mm Tip combustibil: benzină fără plumb Capacitatea rezervorului de combustibil: 1,2 l Cifră octanică minima: 90 Lățimea de lucru: 250 mm Distanța dintre electrozii bujiei: 0,6 – 0,8 mm Greutatea netă a produsului: 14,3 kg Ulei recomandat: HECHT 2T

Ideala pentru gradini de legume, solarii si lucrari in gospodarie. Foarte rezistenta in timp iar raportul greutate putere este optim. Datorita faptului ca motorul este puternic, manevrabilitatea este foarte usoara.
Se depoziteaza foarte usor in magazie, este realizata din materiale de inalta calitate si este foarte rezistenta in timp. Putem spune despre Motosapa HECHT 752 ca este una ideala pentru lucrul in curte, raportul pret calitate este unul corect iar persoanele care au incercat o au lasat numai revirew uri pozitive.

Mai multe detalii aici


Caracteristici generale
Tip produs Motosapa
Tip motor 2 timpi
Tip alimentare Benzina
Tip pornire Manuala
Tip lucrare Hobby
Culoare Negru/rosu
SPECIFICATII TEHNICE
Putere 2 cp
Numar viteze 1
Latime de lucru maxima 25 cm
Greutate 14.5 kg

Vezi oferta EvoMag Vezi oferta Micul Meserias

Cea mai buna Motosapa Hecht 752, 2 CP, latime 25 cm, 14.5 Kg

0.00
9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Practica

10.0/10

Mod de folosire

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

PRO

  • Fiabila in timp
  • Motor puternic si fiabil
  • Pret bun
  • Usor de folosit
  • Materiale de calitate

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.