Cea mai buna oja semipermanenta Venalisa pareri si recomandari

Cea mai buna oja semipermanenta Venalisa. Este o oja disponibila intr o gama foarte variata de nuante si culori superbe, potrivite pentru toate anotimpurile si orice moment al zilei. Oja semimpermanenta Venalisa, este foarte rezistenta, pigmentata si se aplica foarte usor si frumos pe unghie. Acestea se pot folosi atat in saloane profesionale de manichiura cat si acasa de catre pasionatele de unghii false. Au un luciu ca de gel, sunt foarte pigmentate, unele nuante mai puternice pot fi folosite intr un singur strat, al doilea strat nefiind necesar.

Vezi oferta aici

Aplicate corect si cu solutiile pregatitoare corecte, ojele semi Venalisa rezista pe unghii pana la 3-4 saptamani, mentinandu si luciul pana cand sunt date jos. Se usuca in lampa UV 2-3 minute si in lampa LED 60 de secunde si un aspect foarte important, acestea nu ard in lampa precum gelul. Ojele Venalisa pot fi accesorizate foarte frumos cu tatuaje, abtibilduri si multe alte produse de nailart, pentru un efect placut ochiului. Dupa imaginatia fiecaruia, acestea pot fi infrumusetate in foarte mult moduri. Pot fi folosite de oricine, nu contin alergeni, sunt realizate din ingrediente de calitate in conformitate de standardele Europene. Aplicarea se face foarte usor datorita vascozitatii ideale si datorita periei speciala realizata pentru o aplicare perfecta, perii acesteia fiind moi.

Mai multe detalii aici

 

Ojele Venalisa rezista foarte bine chiar si in conditiile in care se interactioneaza cu compusi chimici din diverse produse de curatat, in acest caz contand foarte mult ti top coat ul folosit pentru sigilare.
Ojele semipermanente Venalisa au un raport pret calitate foarte corect si sunt unele dintre cele mai achizitionate si recomandate oje semi de pe piata. Sunt folosite si in saloanele de manichiura dar pot fi folosite foarte bine si de persoane care nu au cursuri profesionale, ci doar sunt pasionate de a face unghii frumoase. Recomandam produsele Venalisa ca fiind foarte bune, rezistente, pigmentate iar nuantele sunt de vis.

Vezi oferta NailsUp Vezi oferta BaseOne Vezi oferta FabuShop Vezi oferta Fsm Romania Vezi oferta Everin Vezi oferta Lila Rossa

Cea mai buna oja semipermanenta Venalisa pareri si recomandari

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Ingrediente de calitate

10.0/10

Pigmentate

10.0/10

Usor de aplicat

10.0/10

PRO

  • Raport calitate pret corect
  • Pigmentate
  • Rezistente
  • Usor de folosit
  • Calitative

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.